25 / 08 / 2024

Pal Kovacs

Pal Kovacs

Macaristan'ın Sovyet teknolojisi ile 30 yıl önce inşa edilen Paks Atom Terminalini yerinde incelemek üzere gelen Akkuyu NGS AŞ yetkilileri, iki gün boyunca süren temaslarda Macar yetkililerden santral hakkında bilgi aldı

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Pal Hanz Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pal Hanz Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Belal M.M. Theeb tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Bitcoin'de yükseliş bekleniyor!

Kripto paralar hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Raoul Pal, Bitcoin'de yükselişin geldiğini açıkladı.

Ard Emlak Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Emlak Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yulıya Palıakova tarafından kuruldu.

Pal Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pal Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Çil tarafından kuruldu.

Steven Schonfeld Florida'dan 111 milyon dolara yazlık aldı!

2 milyar dolarlık servete sahip olan Steven Schonfeld, Florida'nın Pal Beach bölgesinde La Reverie isimli malikaneyi 111 milyon dolara satın aldı. 111 milyon dolar ödemesine rağmen evin iç dekorasonunu tamamen değiştirecek olan Schonfeld, bu evi sadece yaz aylarında kullanacak...

Palıturk Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palıturk Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Mohammad Ali Jawareesh tarafından kuruldu.

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.

Kocaeli'deki Çıpalı Konak restore ediliyor!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Antalya Pal City 1 Vali Konakları’nda tapu sevinci!

Antalya’nın en büyük konut projelerinden biri olan Pal City 1 Vali Konakları projesinde tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nda doğa ile yaşam keyfi!

Antalya eski Vali Yardımcı Turan Eren'in Kooperatif Başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları, üyelerine doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor.

Vali Konakları 2 Antalya ev fiyatları!

Vali Konakları 2 Antalya ev fiyatları 316 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Pal City Vali Konakları 2 projesi 2019'da tamamlanacak...

Pal Kovacs Haberi

Pal Kovacs

Macaristan'ın Klima ve Enerjiden sorumlu Devlet Sekreteri Pal Kovacs, Türkiye'nin ekonomik büyümede gösterdiği başarıya hayranlık duyduğunu ancak Türkiye'nin atom enerjisinden istifade edemediği için enerji açısından dışa bağımlı olduğunu dile getirerek, bu sorunun çözülmesinin kendi enerjisini üretebilmesine bağlı olduğunu ifade etti. Atom enerjisine sahip bir Türkiye'nin genç nüfusu ile dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olabileceğini kaydeden Pal, "Macaristan hükümeti olarak biz tecrübelerimizi çeşitli ülkelerle paylaşıyoruz. Aynı tecrübeleri Türkiye ile de paylaşabiliriz'' açıklamasını yaptı. 

     Türk hükümetinin Akkuyu nükleer enerji santralinin kurulması konusundaki kararlılığı ve kurucu şirkete desteğini çok önemli bir adım olarak nitelendiren Pal, "Türk hükümeti atom santralinin Türkiye için kaçınılmaz bir ihtiyaç haline geldiğini fark etmiş durumdadır. Bu enerjiden faydalanmayan ülkeler daima dışa bağımlı kalacaklardır'' diye konuştu. 

     Ulusal Atom...