30 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe indirim

Paladyum Beytepe indirim

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Paladyum Beytepe'de bayrama özel yüzde 13 indirim!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Duru Beytepe'de peşinde yüzde 20 indirim!

Duru Beytepe projesinde peşin ödemede yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirimle ödemeler yapılıyor. Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor.

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Duru Beytepe Ankara ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Ankara'da yükseliyor. Projedeki fiyatlarda ön satışa özel olarak indirim avantajları sunuluyor...

Konut faiz oranlarında ikinci indirim dalgası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra, Başbakan Binali Yıldırım'ın bankacılara yaptığı çağrı karşılık buldu ve bankalar ikinci indirim hamlesi yaptı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut satışlarının ilerleyen günlerde yüzde 10-30 oranında artmasını bekliyoruz” dedi.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Allora Beytepe'den yüzde 8 indirim!

Zeynal Durkut ve Fevzi Akbulut ile güç birliği yaparak kurdukları MFZ Grup ün ortaklarından Muhanver Gözüm, Allora Beytepe projesinin geniş ve ferah konuttan vazgeçmeyen Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Allora Beytepe Konutları'nda yüzde 8 indirim uygulanıyor!

Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği çok değerli lokasyondaki konumunun yanında geniş ve ferah konutlarıyla Ankaralılar'ın dikkatini çeken Allora Beytepe Konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapacağı lansmana özel fiyatlarında yüzde 8 indirim uyguluyor.

Allora Beytepe'de lansmana özel yüzde 8 indirim!

ÇAYYOLU'nun Beytepe ile birleştiği çok değerli lokasyondaki konumunun yanında geniş ve ferah konutlarıyla Ankaralılar'ın dikkatini çeken Allora Beytepe konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılacak lansmanla satışa sunulacak...

Allora Beytepe Sevgililer Günü’nde yüzde 8 indirim!

Ankara Allora Beytepe konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tanıtıma özel yüzde 8 indirimle satışa çıkacak. 114 daire bulunan projede en küçük daire 150 metrekareden başlıyor.

Allora Beytepe Konuları'nda Sevgililer Günü kampanyası!

Ankaralılar’ın dikkatini çeken Allora Beytepe konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapacağı lansmana özel fiyatlarında yüzde 8 indirim uyguluyor. Allora Beytepe’nin önümüzdeki yıl konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara'nın ilk çevreci konut projesi: Paladyum Beytepe!

ANKARALI sektör temsilcileri, Baskentliler'in yüksek katlara ilgi gösterdiğine dikkat çekerek özellikle en üst katların satışında sıkıntı yaşandığını belirtti...

Paladyum Beytepe'de yüzde 13 indirim!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı...

Paladyum Beytepe indirim Haberi

Paladyum Beytepe indirim


Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe Ramazan Bayramı'na özel fiyatlarında yüzde 13 indirim kampanyası başlattı. İnşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime az bir süre kaldı. Yalnızca Ankara'dan değil, ülkenin farklı bölgelerinden de büyük ilgi gören projenin sınırlı sayıdaki konutu içinse çok özel bir kampanya başlatıldı. 

Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, farklı yaşam tarzlarına özel sunduğu yenilikçi yaklaşımla Paladyum Beytepe'nin kısa sürede yükselişe geçtiğini ifade etti. Paladyum Beytepe'nin Ankara'nın en fazla beğenilen projelerinden biri olduğunu kaydeden Pala, "Çevreye duyarlı bir proje oluşumuz ve konut sahiplerine sunduğumuz kaliteli yaşam imkânıyla büyük beğeni kazandık. Sadece Ankara'dan değil, Türkiye'nin diğer bölgelerinden de insanları konut sahibi yaparak farkımızı ortaya koyduk. 

Paladyum Beytepe'de...