15 / 05 / 2024

Paladyum Beytepe peyzaj düzenlemesi

Paladyum Beytepe peyzaj düzenlemesi

Ankara 'nın ilk çevreci konut projesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle de dikkati çekiyor. Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla "çevreci" özelliğini pekiştirecek.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Ankara'nın ilk çevreci konut projesi: Paladyum Beytepe!

ANKARALI sektör temsilcileri, Baskentliler'in yüksek katlara ilgi gösterdiğine dikkat çekerek özellikle en üst katların satışında sıkıntı yaşandığını belirtti...

Çankaya Beytepe'de belediyeden 2.6 milyon TL'ye satılık 7 daire!

Çankaya Beytepe'deki 7 daire Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkıyor. Söz konusu dairelerin toplam bedelleri 2 milyon 692 bin 395 TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Ekim'de yapılacak.

Çankaya Beytepe'de 2.6 milyon TL'ye satılık 7 adet arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Beytepe'de toplam 2 milyon 692 bin 395 TL'ye 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların ihalesi 23 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te yapılıyor.

Mardin Artuklu Üniversitesi peyzaj işi ihaleye çıkıyor!

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüs alanında peyzaj yapım işi 22 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu peyzaj işi 390 günde tamamlanacak.

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv ve Elektrik Enerjisi Üretim Sanayi Şirketi kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv ve Elektrik Enerjisi Üretim Sanayi Şirketi, Cahit Akbey Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

Beytepe Yalova Konakları'nda 80 bin dolara!

Beytepe Yalova Konakları kapsamında 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut alternatifi bulunuyor. Projedeki konutların alanları 63 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor...

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Anadolu Yakası Bahçıvanlık Kursu başladı!

Anadolu Yakası 2014 Yeni Dönem Bahçıvanlık Kursu, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ´nin koordinatörlüğünde, İdealtepe Eğitim Merkezi´nde başladı. Anadolu Yakası Bahçıvanlık Kursu töreninde mezunlara sertifikaları verilirken yeni kursiyerler için eğitim başladı.

Peyzaj Mimarları tescil ve asgari ücret yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Peyzaj Mimarları Odası Serbest Peyzaj Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Uygulama, Meslekî Denetim, Büroların Tescili ve Asgarî Ücret Yönetmeliği'nin 21'inci maddesinde değişiklik yapıldı.

NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Zencirkıran tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi, Gönül Açan Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Peyzaj İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Peyzaj İnşaat Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Mor tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Kocasinan Caddesi, Korkutata Sokak'ta kuruldu.

Paladyum Beytepe peyzaj düzenlemesi Haberi

Paladyum Beytepe peyzaj düzenlemesi


Ankara 'nın ilk çevreci konut projesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle de dikkati çekiyor.  Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla "çevreci" özelliğini pekiştirecek. 

Başkent Ankara'da konutlaşmanın yaygınlaşması yeşil alanlarda ciddi bir azalmaya neden oluyor. Çevreye duyarlı konut projeleri ise hem kullandıkları çevre dostu sağlıklı malzemelerle dünyanın daha fazla kirlenmesini engelliyor hem de projedeki peyzaj alanlarıyla yeşil görüntünün korunmasına yardımcı oluyor. Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olarak adından söz ettiren Paladyum Beytepe de özel çevre düzenlemesiyle binaların oluşturduğu "grileşmenin" önüne...