03 / 05 / 2024

palandöken kayak merkezi otelleri

palandöken kayak merkezi otelleri

Türkiye'deki kayak merkezlerinin çoğu kar yokluğu nedeniyle kayak sezonunu açamadı. Ülke genelinde yaşanan kar sıkıntısı Erzurum Palandöken'de suni karlandırma ile aşıldı. Palandöken bu noktada altın dönemini yaşıyor....

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

TOKİ Palandöken 2.Etap ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

Erzurum turizm faaliyetlerinin 12 ay devam etmesi planlanıyor!

Palandöken Kayak Merkezi nedeniyle kış aylarında çok sayıda ziyaretçinin geldiği Erzurum'da turizm faaliyetlerinin 12 ay boyunca devam etmesi için çalışma yürütülüyor.

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor mu?

Dünyanın en uzun ikinci pistine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Bendevi Palandöken: Evsiz esnaf kalmayacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ ile protokol yapacaklarını belirterek esnafın dükkanın üstünde oturacağını söyledi.

Erzurum Palandöken'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum İli Palandöken İlçesi'nde bulunan arsa Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Ekim 2015 günü saat 13:50 kapalı teklif usulüyle ihale edilecek.

palandöken kayak merkezi otelleri Haberi

palandöken kayak merkezi otelleri


Kurak bir kış geçiren Türkiye'deki bir çok kayak merkezinde kayak yapılamazken, Erzurum Palandöken altın dönemini yaşıyor.


Türkiye'deki kayak merkezlerinin çoğu kar yokluğu nedeniyle kayak sezonunu açamadı. Ülke genelinde yaşanan kar sıkıntısı Erzurum Palandöken'de suni karlandırma ile aşıldı. Palandöken dağındaki turistik oteller 21 pisti suni karla karla kaplandı. Gece kayağının da yapıldığı Palandöken'e yurt içinden ve yurt dışından yoğun turist talebi var. Polonya'daki ulusal basın kuruluşlarından 80 gazetecinin de bulunduğu Palandöken'de, konuk gazeteciler için 4 ayrı kategoride kayak yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren basın mensupları madalya ve kupa ile ödüllendirildi.


Gazeteci eşiyle birlikte Erzurum'a gelen doktor Rad Brono, "Erzurum'a üçüncü gelişim. Gazeteciler için güzel bir etkinlik. Ülkemize dönünce gazeteci arkadaşları izlenimleri anlatacaklar. Bizim için unutulmaz bir gezi oldu." dedi.


Xanadu Otel Genel Müdürü...