06 / 05 / 2024

Palandöken kayak merkezleri

Palandöken kayak merkezleri

Kar kalınlığı 105 santimetre olan Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, kayak yaparak güzel vakit geçirmeye çalışıyor.

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu!

Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede aralıklarla etkili olan yağışın ardından kar kalınlıkları Konaklı'da 85 ve Palandöken'de 83 santimetreye ulaştı

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Bendevi Palandöken: Esnafın başı AVM'lerle dertte!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada Esnafın başının alışveriş merkezleri ve zincir marketlerle dertte olduğunu söyledi.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi belli oldu. 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Erzurum TOKİ Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi!

Erzurum TOKİ Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi bugün. Konut belirleme kurası 24 Aralık 2015 tarihinde çekilecek olan projede 499,28 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı aylık taksitleri!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 180 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı aylık taksitleri...

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru ücreti!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Projede 180 aya varan vade uygulanıyor. Peki Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları bugün sona eriyor. Kura çekilişi 24 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşeceği projede 11 bin 983 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları sona erdi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Palandöken Malmeydanı projesinin başvuru dönemi sona erdi. Projede 579 adet konutun hak sahibi belirlenecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi 2015!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi 2015 kapsamında 579 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Aylık taksitlerin 499,28 TL'den başladığı projede 3+1 daireler yer alıyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Kurayla satışa çıkarılan projede 11 bin 983 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Palandöken kayak merkezleri Haberi

Palandöken kayak merkezleri

Dünyanın önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de farklı ülkelerden gelen turistler, kayak yapmanın keyfini yaşıyor.


Doğu Anadolu Bölgesi'nde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Palandöken'deki pistlerde kar kalınlığı 105 santimetreye ulaştı.


Bütün lift ve gondolların açık olduğu kayak merkezinde, Hollanda, Rusya, İran ve Polonya'dan gelen turistler, kayak ve snowboard yaptı, kızak kaydı.


Özellikle hafta sonunu fırsat bilen ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen yerli misafirler de aileleriyle pistleri doldurdu.


Palandöken Kayak Merkezi'nde faaliyet gösteren bir otelin genel müdürü Mehmet Varol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yağan kardan sonra kayak sezonunu mayıs ayı başına kadar uzattıklarını söyledi.


Otellerin sezon sonuna kadar açık olacağını anlatan Varol, "Ağırlıklı olarak Hollanda'dan, İran'dan misafirlerimiz var. Bazı ülkelerden de bireysel müşterilerimiz mevcut. Mart ayının sonu olmasına rağmen büyük talep var. Özellikle...