27 / 04 / 2024

Palandöken Kayak Tesisi özelleştirme

Palandöken Kayak Tesisi özelleştirme

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen ve Erzurum Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazların ihaleleri için önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Palandöken Kayak Tesisi özelleştiriliyor!

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına " İşletme Hakkının Verilmesi " yöntemiyle özelleştirilecek.

Palandöken Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek..

Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum, Palandöken ilçesi Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisinde yer alan taşınmazlar 49 yıl süreyle “İşletme Hakkının Verilmesi”, taşınır varlıklar ise “Satış” yöntemiyle ihale edilecek

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi belli oldu. 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Erzurum TOKİ Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi!

Erzurum TOKİ Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi bugün. Konut belirleme kurası 24 Aralık 2015 tarihinde çekilecek olan projede 499,28 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı aylık taksitleri!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 180 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı aylık taksitleri...

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru ücreti!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Projede 180 aya varan vade uygulanıyor. Peki Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları bugün sona eriyor. Kura çekilişi 24 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşeceği projede 11 bin 983 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları sona erdi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Palandöken Malmeydanı projesinin başvuru dönemi sona erdi. Projede 579 adet konutun hak sahibi belirlenecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi 2015!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi 2015 kapsamında 579 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Aylık taksitlerin 499,28 TL'den başladığı projede 3+1 daireler yer alıyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Kurayla satışa çıkarılan projede 11 bin 983 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları için yarın son gün. Toplamda 579 konutun kura yöntemiyle satıldığı projede yüzde 15 peşinatta kalan bedel 156 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Evleri başvuru 2015!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 579 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Evleri başvuru 2015 detayları...

Palandöken Kayak Tesisi özelleştirme Haberi

Palandöken Kayak Tesisi özelleştirme

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen ve Erzurum Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazların ihaleleri için önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz 2015 tarihine kadar uzatıldı.,,


İhale İlanı;


1. Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan taşınmazlar, pistler, liftler ve suni kar sisteminin 49 yıl süre ile “İşletme Hakkının Verilmesi”, taşınır araç, gereç ve demirbaşları kapsayan Varlıkların “Satış” yöntemi ile bir bütün halinde (Palandöken Kayak Tesisi),

2. Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan taşınmazlar, pistler, liftler, suni kar sisteminin 49 yıl süre ile “İşletme Hakkının Verilmesi”, taşınır araç, gereç ve demirbaşları kapsayan Varlıklar ile Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Konaklı köyünde bulunan Turizm Tesis Alanı imarlı taşınmazların “Satış” yöntemi ile bir bütün halinde (Konaklı Kayak Tesisi),

özelleştirilmesi...