05 / 05 / 2024

Palandöken özelleştirilecek mi

Palandöken özelleştirilecek mi

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre Palandöken 49 yıllığına devredilecek

Bendevi Palandöken'den fatura tepkisi: Kapalı dükkanın ortalama tüketimi mi olur?

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, virüs nedeniyle dükkanını kapatan esnafa yakmadığı elektrik, kullanmadığı doğalgaz için fatura çıkarılmasına“Akıl alır gibi değil, Deli Dumrul gibi” sözleriyle tepki verdi

Erzurum Palandöken AGG kura sonuç listesi!

Erzurum Palandöken Alt Gelir Grubu (AGG) kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Fiyatların 92.246 TL ile 103.642 TL arasında farklılık gösterdiği projede satışlar kura çekimi ile gerçekleştirilecek. 

89 konut Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli sonuçları!

89 konut Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Erzurum Palandöken 3. Etap emekli kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Palandöken Malmeydanı kura sonuçları 6 Temmuz 2017!

TOKİ Palandöken Malmeydanı kura sonuçları 6 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'ta yer alan 89 adet konutun kura çekilişi 6 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Palandöken 857 konut ihalesi 24 Ağustos'ta!

TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap kapsamında 857 konut yaptıracak. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Palandöken'de 1.650 yeni konut yaptıracak!

TOKİ Erzurum Palandöken'in Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde 2 etap olmak üzere toplam 1.650 yeni konut inşa ettirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projelerin ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

Palandöken TOKİ konutları tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yapımı devam eden 579 dairelik Palandöken TOKİ konutlarını tanıttı.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuru bedeli ne kadar?

Yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin 180 ay vadelendirildiği TOKİ Erzurum Palandökent Malmeydanı'nda 589 adet daire kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuru bedeli ne kadar?

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru tarihleri!

Yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin 120 ay vadelendirildiği TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda 589 adet konut kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru tarihleri...

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 589 adet konutun kurayla satışa çıkarıldığı TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 499,28 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi 17 Aralık 2015 olarak belirlendi. Başvuru ücreti olarak 2 bin TL istenen projede 11 bin 983 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Palandöken özelleştirilecek mi Haberi

Palandöken özelleştirilecek mi

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. 


49 YILLLIĞINA DEVİR 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Kayak tesisinde yer alan taşınmazlar, pistler, liftler ve suni kar sistemi 49 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi", taşınır araç, gereç ve demirbaşlar ise "satış" yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirilecek. Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taş'ınmazlar, pistler, liftler, suni kar sistemi de 49 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi", taşınır araç, gereç ve demirbaşları kapsayan varlıklar ile Konaklı köyündeki turizm tesis alanı imarlı taşınmazlar ise "satış" yöntemi ile bir bütün halinde ihaleye çıkarılacak. 


KAPALI ZARF USULÜ

Söz konusu tesisler için geçici teminat tutarı 500 bin dolar, ihale şartnamesi ve tanıtım dokümanı bedeli ise 5 bin lira...