04 / 05 / 2024

Palandöken teleferik hattı

Palandöken teleferik hattı

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru tarihleri!

Yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin 120 ay vadelendirildiği TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda 589 adet konut kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru tarihleri...

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 589 adet konutun kurayla satışa çıkarıldığı TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 499,28 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı son başvuru tarihi 17 Aralık 2015 olarak belirlendi. Başvuru ücreti olarak 2 bin TL istenen projede 11 bin 983 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi 19 Kasım 2015 tarihinde başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınacak.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Projede 499,28 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru 2015 detayları...

Bendevi Palandöken: Ruhsat harcı cezaları iptal edilmeli!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Ruhsat harcı ödemeden dükkanını açan esnaf ve sanatkara belediyelerce kesilen para cezaları, idare mahkemelerince iptal edilmeli" dedi.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuru tarihi!

579 konutun satışa sunulacağı TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı projesinde fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor. İşte, TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuru tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları ne zaman?

Toplamda 579 dairenin kurayla satıldığı TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap'ta 579 konut satıyor!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap'ta 579 konut satıyor. Başvuruları 19 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede 499,28 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Palandöken'in çehresi projelerle değişecek!

Palandökenin çehresini değiştirecek projelerin startını veren ve projeleri bir bir hayata geçiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bölge gezilerini sürdürmeye devam ediyor.

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum!

Palandöken Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Bulutlar, inşaatın hızla devam ettiğini ve yüzde 40’lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor mu?

Dünyanın en uzun ikinci pistine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Palandöken teleferik hattı Haberi

Palandöken teleferik hattı

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'de inşa edilmeye başlanacak. Dünyada havalimanına indikten 15 dakika sonra kayak yapılabilen tek merkezin Palandöken olduğunu söyleyen Erzurum Valisi Okay Memiş, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını bildirdi. Palandöken Kayak Merkezi'ndeki tesislerin 1 milyon 25 bin kez kullanıldığını belirten Vali Memiş, hedeflerine ulaştıklarını belirtti. Memiş, Palandöken'e en az 5 yıldızlı 2 otel, bin 500 araçlık 4 katlı otopark ve küçük dükkanlar inşa ederek bölgeyi bir dağ kasabası haline getireceklerini anlattı.
 
Star'da yer alan habere göre, Memiş, 'Uluslararası yarışmaların düzenleneceği bisiklet parkuru ile zipline pisti inşa edeceklerini kaydeden Vali Memiş, 'Palandöken'e Türkiye'nin en uzun zipline pistini inşa edeceğiz. Zipline pistiyle ilgili detay veremeyeceğim. Çünkü ilk planladığımız yerdeki eğitim çok yüksekti, güzergahı değiştiriyoruz. Yeniden ölçümler yapılıyor....