06 / 05 / 2024

Palivor Çiftliği açılışı

Palivor Çiftliği açılışı

İlk mağazasını geçen yıl Bebek’te açan Palivor Çiftliği, ikinci mağazasını önceki gün Nişantaşı’nda açtı. Konuklar bir yandan müzik eşliğinde sohbet ederken, bir yandan da Trakya’da üretilmiş özel şaraplarla peynir tadımları yaptı

Atatürk Orman Çiftliği'nin yapılaşmaya açılması davasında son durum ne?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği'nin askeri alan şeklinde yapılaşmaya açılmasıyla ilgili sürdürdüğü hukuksal mücadeleyi kazandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Atatürk Orman Çiftliği açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

Türk-İş: Açlık sınırı 2 bin 830 lira oldu!

Türk-İş tarafından yapılan araştırmaya göre, Mayıs 2021'de toplamda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 830 Türk Lirası şeklinde belirtilirken, merakla beklenen yoksulluk sınırı ise 9 bin 219 Türk Lirası şeklinde oldu.

Bilge Çiftliği 5'inci yılında 5 mağaza açacak!

Bilge Çiftliği, franchise mağazalarla büyüyecek. 5'inci yılında 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bilge Altınmakas Özgenoğlu, büyük şehirlerin yanı sıra yazlık bölgelerde de şubeler açmayı planladıklarını söylüyor.

Ceyhan'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Yılankale Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 660 bin 129 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Muhammed Ali’nin ABD'deki çiftliği satılıyor!

Muhammed Ali’nin ABD’deki 327 dönümlük çiftliği 2 milyon 895 bin 37 dolar bedelle satışa çıkarıldı. 37 dolar, ünlü boksörün kariyeri boyunca kazandığı 56 maçta yaptığı 37 nakavtı temsil ediyor.

Atatürk Orman Çiftliği yapılaşmaya açılıyor!

Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) belirlenen arazisi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile AOÇ tüzel kişiliğine bir külfet ve yükümlülük getirmemek kaydıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesine, 29 yıllığına ve bedelsiz olarak tahsis edilecek

Atatürk Orman Çiftliği yeni yapılaşmalara açılıyor!

Atatürk Orman Çiftliği, sit niteliğinde yapılan değişikliklerle “savunma ve güvenlik” temalı yeni yapılaşmalara açılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 27 Nisan tarihinde aldığı karar, 16 Haziran’a kadar askıda kalacak.

Ereğli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği ve arsası!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve arsası 6 milyon 435 bin 635 TL muhammen bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Melih Gökçek: Ankapark'ın açılışı için kesin bir şey söyleyemiyorum!

Başkan Melih Gökçek’in Ankapark için söylediği “Açılış için kesin bir şey söyleyemiyorum” ifadesi üzerine CHP’li Doğan Yılmazkaya ve MHP’li Ramazan Şimşek Ankapark'ı eleştirdi.

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

Palivor Çiftliği açılışı Haberi

Palivor Çiftliği açılışı

2011 Avrupa Gayrımenkul Ödülleri’nde ‘Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi’ ödülünü alan mağazada verilen davet renkli görüntülere sahne oldu. Konuklar bir yandan müzik eşliğinde sohbet ederken, bir yandan da Trakya’da üretilmiş özel şaraplarla peynir tadımları...