01 / 05 / 2024

Palladium AVM satıldı mı

Palladium AVM satıldı mı

Ortaköy'deki Hotel Les Ottomans ve Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Palladium AVM Akbank'ın oldu.

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Koru Florya AVM satıldı mı?

Bakırköy Florya'daki Koru Florya AVM projesinin ihalesi bugün TOKİ tarafından yapıldı. 730 milyon liralık muhammen bedel ile satışa sunulan Koru Florya AVM ihalesine katılım olmadığından satış gerçekleşmedi...

Gölpark AVM satış çıktı!

ORHANGAZİ'DEKİ Gölpark AVM satışa çıkarıldı. 6 yıldır atıl durumda bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 10 bin metrekare alan üzerine kurulu merkez, encümenin belirleyeceği fıyatla satışa sunulacak.

42 Maslak projesinin yüzde 50'si satıldı!

Maslak'ta yapılan 500 milyon dolarlık Maslak 42 projesi, kapılarını 2015 yılını Eylül ayında açacak. İçinde bir otel, rezidans, 100 mağazalık bir AVM, otel, gösteri ve sanat merkezinin yer alacağı 42 katlı projede dairelerin yüzde 50'si satıldı.

One Tower'da dairelerin yüzde 20'si satıldı: Mayıs 2015 teslim!

Ankara’nın en prestijli bölgesi Oran’da 5 katı AVM, 48 katlı kule konut projesine yatırımcılar büyük ilgi gösterince, henüz temel aşamasında projenin yüzde 20’si satıldı...

Palladium Tower satış ofisi nerede? Ulaşım ve iletişim bilgileri!

Ataşehir'de yer alan Palladium Tower projesinin satış ofisi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde, Palladium AVM'nin karşısında yer alıyor...

Palladium AVM satıldı mı Haberi

Palladium AVM satıldı mı

Akbank, yatırım atağına geçti. Geçtiğimiz ay İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı, alacağına mahsuben Akbank'a devredilmişti. 

430 milyon TL'ye 

Hotel Les Ottomans, 2006'da Galatasaray Spor Kulübü başkanlığı da yapan ünlü iş insanın Ünal Aysal’ın eski eşi Ahu Aysal tarafından 55 milyon dolar harcama yapılarak otel olarak açılmıştı. Ünal Aysal, Otel için 2019'da konkordato talep etmişti. 

Konkordato ilan etmek de Ünal Aysal'ı kurtaramamış, otelin defterlerini inceleyen yetkililer, otelin kazancının borçlarını karşılayamayacağını belirlemişti. Bu nedenle otel, icradan satışa sunulmuştu. 

6. kez ihalesi yapılan Hotel Les Ottomans, 430 milyon TL'lik alacağına mahsuben Akbank'ın oldu.

İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme'de Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı’nın içinde ‘Swiss Restaurant işletmesi, ‘Şamdan Cafe ve Bar’ işletmesi ve açık havuz bulunuyor. ‘Hotel Les Ottomans’, Ortaköy'de 169 ada 18...