02 / 05 / 2024

Palm City AVM sinema kompleksi ne zaman açılıyor

Palm City AVM sinema kompleksi ne zaman açılıyor

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde, Mersin’in en büyük sinema kompleksi olan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor...

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Esenyurt City Center AVM açıldı!

Esenyurt'ta yer alan City Center AVM açıldı. 130 mağazanın yer aldığı AVM, 60 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt City Center kamu binaları Mayıs'ta teslim edilecek!

Kamu binalarının, AVM'nin, üniversitenin ve home ofislerin yer aldığı Esenyurt City Center projesinde kamu binaları Mayıs ayında, AVM ise 19 Ağustos'ta açılacak.

Palm City AVM sinema kompleksi ne zaman açılıyor Haberi

Palm City AVM sinema kompleksi ne zaman açılıyor

CEFIC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde, Mersin’in en büyük sinema kompleksi olan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Cinemarine sinema salonlarının açılışı Yeşilçam’ın efsane ismi Türkan Şoray ve Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından gerçekleştirilecek.


Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin AVM’de Mersin’in en büyük sinema kompleksi olma özelliği taşıyan Cinemarine sinema kompleksi 20 Eylül Cumartesi günü açılıyor. 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema salonu açılışında Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Türkan Şoray hayranları ile buluşacak. En son teknolojiye sahip teknik ekipmanlarıyla, etkileyici mimarisi, yüksek tribün düzeni, gişede sıra bekelemeyi kaldıran çoklu satış sistemi ve otoparktan düzayak erişim kolaylığı ile en çok film...