02 / 05 / 2024

Palmalife Hotel

Palmalife Hotel

Bodrum'daki Yalıkavak Marina ile adından söz ettiren işadamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, 'VRB Yapı' adında bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin faaliyet alanı konut ve ticari inşaatları yapıp satmak olacak...

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel’den sevgililer günü fırsatı!

Şehirden kaçarak romantik bir sevgililer kutlaması planlayan çiftler; bu özel günü Palmalife Marina Hotel’de doğa ile baş başa eğlenceli ve huzurlu bir ortamda geçirebilirler.

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.

Palmalife Marino Hotel iş dünyasında yoğun ilgi görüyor!

Son yıllarda iş dünyasında verimlik artırma amaçlı, şehirden uzakta toplantı anlayışı giderek yaygınlaşıyor, Palmali Tourism Group bünyesinde faaliyet gösteren Palmalife Marino Hotel; iş dünyasında yoğun ilgi görüyor.

Palmalife Marina Hotel'de bayrama özel fırsatlar!

Kurban Bayramı’nda yazdan kalan güzel havaları değerlendirmek isteyenler için Palmarina Bodrum’da bulunan Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı paketleri cazip teklif ve hizmetleri içeriyor.

35 milyon dolarlık Elite World Van Hotel açıldı!

İstanbul’da 4 yıldızlı Elite World Prestige ve 5 yıldızlı Elite World Hotels adlı iki oteli olan Elit Turizm, 35 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği 5 yıldızlı Elite World Van Hotel’i hizmete açtı

Hande Ataizi, Lavanda Hotel'e Fransız bahçesi kuruyor!

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'in 8 Eylül'deki kır düğünü için Şile Lavanda Hotel'e Fransız bahçesi kuruluyor. Dekorasyon için 7 kamyon antika gelecek. Bahçe mermer heykellerle süslenecek. Ataizi, taht üstünde gelecek

Martı İstanbul Hotel bayrama özel fırsatlar sunuyor!

Martı Grubu'nun Taksim Talimhane'de açtığı şehir oteli Martı İstanbul Hotel'de bayrama özel fırsatlar var

60 milyon dolarlık Makissos Termal Hotel, yol bekliyor!

Makissos Termal Hotel, yol yapımım bekliyor. 5 yıl önce yetkililerin “Çevre yolu yapılacak” sözüyle yatırımına başlanan Makissos Otel’in açılışı, yol yapılmaması nedeniyle Kasım ayına kadar ertelendi

Palmalife Hotel Haberi

Palmalife Hotel

Dünyanın en büyük petrol taşıma filolarından birine sahip olan, Türkiye'de turizm, marina ve inşaat yatırımları bulunan Azeri asıllı iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, inşaat sektörüne yatırım için harekete geçti. Palmali çatısı altında Rusya ve Azerbaycan'da toplu konut işleri yapan, Türkiye'de ise grubun otel yatırımlarını gerçekleştiren Pal İnşaat adında bir şirketi bulunan Mübariz Mansimov, Türkiye'de 'VRB Yapı' adıyla inşaat sektöründe faaliyet gösterecek bir şirket kurdu.

100 bin lira sermaye 


2011 yılında Profılo Grubu'ndan satın aldığı ve 100 milyon dolarlık yatırımla yenilediği Bodrum'daki Yalıkavak Marina ile dikkatleri üzerine çeken Mansimov'un Türkiye'de inşaat sektöründe faaliyet göstermek  istediği biliniyordu. 


İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) kayıtlarına göre, VRB Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, yaklaşık 10 gün önce kuruldu. Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, bu...