04 / 05 / 2024

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Denizli Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği 2018'de açılacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından 19 milyon TL’ye inşa edilen Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği'nin 2018 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor. Poliklinik, günde 2 bin kişiye hizmet verecek.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi 2018 yılında tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin 2018 yılının başında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Pamukkale Semt Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı.

Pamukkale'de Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi açılıyor!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatınmla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

TOKİ Pamukkale Konut Projesi başvuru!

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1 'e kadar tasarlandı.TOKİ Pamukkale konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür Sanat Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediyesi, Kayıhan’da 50 milyon TL’lik Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi yapacak. Gürlesin, projenin tahmini maliyetinin, yerinin belediye tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 ile 50 milyon lira civarında olacağını belirtti.

Yaşamaya değer, yatırıma değer bir semt: 5. Levent!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası ile hayata geçirilen 5. Levent'te banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje "Yaşamaya değer, yatırıma değer bir semt: 5. Levent" sloganıyla tanıtılıyor.

Başiskele'de Camidüzü Semt Konağı yapım işi ihale edilecek!

Başiskele Belediye Başkanlığı tarafından Camidüzü Semt Konağı yapım işi açık artırma usulüyle ihale edilecek. İhale, 10 Haziran 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Adana Seyhan'da yeni semt pazarının temeli atıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği Haberi

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği

Pamukkale Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'yle el ele vererek önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi, iç donanımını ise Sağlık Bakanlığı gerçekleştirecek.


"Günde 2 bin kişiye hizmet"


Hafriyat çalışmalarının başladığı alanda incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, burada 2 bin vatandaşa hizmet verileceğini belirterek, "7 katlı olarak planlanan binada, 20 poliklinik odası bulunacak. Aslında bu yatırım mini bir hastane. Ancak poliklinik olarak söylememizin sebebi burada yatak olmaması. 112 Acil Müdahale Birimi de yer alacak" diye konuştu.




Hasan DURNA/Yeni...