16 / 05 / 2024

pamukkale güzelköy mahallesi imar

pamukkale güzelköy mahallesi imar

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Güzelköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle karşıladıkları Başkan Gürlesin'den mahalle sakinleri yüz yüze isteklerini iletti.

Arnavutköy Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 422, 5509, 5510 ve 5511 parselleri içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatlarına son günde yüzde 41 zam uygulandı! Peki, otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer, Varan... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Ordu Gölköy'de konut edindirme hakkı önerisi!

Ordu ili Gölköy ilçesinin Sarıca Mahallesi'nde gerçekleşen heyelan sonrası risk altında bulunan tüm evler için vatandaşların yeniden konut edindirme hakkından yararlandırılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Gölköy'de 67 bina mühürlendi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde iki hafta önce şiddetli yağış sonrasında 67 bina mühürlendi.

Silivri Ortaköy Mahallesi imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 718 ada, 1 parselin güneydoğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Odunpazarı Gündoğdulu Mahallesi'nde dönüşüm talebi!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gündoğdulu vatandaşlarla buluştu. Gündoğdu Mahallesi’ne 7 yıldır çivi bile çakılamadığını belirten Başkan Kurt, dönüşüm talebinde bulundu.

Gölcük Yalı Evleri gün yüzüne çıkıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi yatırımlarla canlanıyor!

Vali Köşger, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı” dedi.

pamukkale güzelköy mahallesi imar Haberi

pamukkale güzelköy mahallesi imar

Var olan sıkıntıları yerinde görme şansı yakalayan Gürlesin, 68 mahallenin tamamına dokunmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını, Güzelköy'ün de ne hak ediyorsa hepsini alacağını söyledi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta Cuma Günü bir mahalle de Cuma namazı kıldıktan sonra pilav hayrı ile vatandaşlarla buluşuyor. 


Etkinlikle mahallelinin dertlerini, taleplerini yüz yüze dinleyip, sorunlarına çözüm üreten Başkan Gürlesin'in bir durağı da Güzelköy Mahallesi oldu. 


Cuma Namazı'm Güzelköy Cami'nde mahalleli ile birlikte kılan Gürlesin, Cami önünde belediye olarak gerçekleştirdikleri pilav hayrına katıldı. Mahalle Muhtarı Veli Çınar ve çok sayıda mahalleli Başkan Gürlesin'e 'Hoş geldiniz' diyerek mahalle olarak taleplerini iletme fırsatı buldu. Başkan Gürlesin'e Pamukkale Belediye Bakan Yardımcıları Selim Arkan, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya'da eşlik etti. 


HER MAHALLEYE-SOKAĞA DOKUNACAĞIZ

Yol, kaldırım, çocuk oyun alanları, yeşil alan...