02 / 07 / 2024

Pamukkale Karahayıtta oteller doldu

Pamukkale Karahayıtta oteller doldu

Yarı yıl tatili için yapılan rezervasyonlarla Pamukkale ile Karahayıt'ta otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi. Vatandaşlar, "beyaz cennet" Pamukkale 'ye akın etti.

Otobüs bileti fiyatları yüzde 189 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tatil döneminin yaklaşması ve akaryakıtta son bulmayan zamlar otobüs bileti fiyatlarında sebebiyet verdi! Yüksek Hızlı Tren'e gelen zam şokunun peşinden pek çok kişi otobüs bileti fiyatlarını araştırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatları uçtu! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale,

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

TOKİ, Denizli Karahayıt'taki 14 işyerini açık arttırma ile satacak!

TOKİ, kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt’ta 10’u pansiyon olmak üzere 14 işyerini de açık arttırma ile yatırımcılara sunacak.

Pamukkale'de Kent Ormanı projesi hayata geçirilecek!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki kırmızı suyuyla ünlü termal sağlık merkezi olan Karahayıt'a 1 milyon 782 bin liraya mal olacak Kent Ormanı projesi hayata geçiriliyor.

Pamukkale'de turizm sezonu öncesi çalışmalar başladı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi tarafından UNESCO'nun dünya miras listesinde bulunan turizm merkezlerinden "Beyaz Cennet' Pamukkale, kırmızı suyu ile ünlü Karahayıt ve Akköy mahallelerinde yaklaşan turizm sezonu öncesinde çalışmalara hız verildi.

Pamukkale Karahayıt Mahallesi turizm merkezi olacak!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı M. Ergün Turan, Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde farklı versiyonda bir kentsel dönüşüm yaptıklarını dile getirdi.

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Pamukkale Karahayıt'ta oteller yüzde yüz doldu!

Yarı yıl tatili için yapılan rezervasyonlarla Pamukkale ile Karahayıt'ta otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi. Vatandaşlar, "beyaz cennet" Pamukkale 'ye akın etti.

Hüseyin Gürlesin: Pamukkale'de turizm için havaalanı ve hızlı tren olmalı!

Pamukkale'nin yerel yönetimlere verilmesini isteyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DRT Denizli'de katıldığı Güne Bakış programında havaalanı, otoyol ve Pamukkale ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Pamukkale Karahayıtta oteller doldu Haberi

Pamukkale Karahayıtta oteller doldu


Yarı yıl tatili için yapılan rezervasyonlarla Pamukkale ile Karahayıt'ta otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi Okulların 15 günlük sömestir tatiline girmesiyle vatandaşlar, "beyaz cennet" Pamukkale 'ye akın etti. Aileleriyle sömestir tatilini Pamukkale'de geçirmeyi isteyen vatandaşlar, otellerde günler öncesinde rezervasyon yaptırdı. Tatilini Pamukkale'de geçiren vatandaşlar, ören yerindeki travertenlerde yürüdü, fotoğraf çektirdi. Kış olması nedeniyle daha çok yerli turistin rağbet ettiği "beyaz cennet" Uzakdoğu'dan gelen bir çok yabancı turistin de tercihi...