18 / 07 / 2024

pamukkale sosyal market projesi

pamukkale sosyal market projesi

Pamukkale Belediyesi tarafından alınan 9 katlı bina ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek bir sosyal market olarak kullanılacak. 2 bin 295 metrekare alana sahip bina sosyal markete çevriliyor..

Tarım Kredi Market sosyal medyadan indirim listesini duyurdu! Sakın kaçırmayın! 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Ekim ayında indirimli satışa sunulacak ürünlerin listesini sosyal medyadan paylaştı. Peki Tarım Kredi Markette hangi ürünler indirime girdi? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ Denizli Pamukkale’de 350 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Pamukkale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Pamukkale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Pamukkale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Pamukkale sosyal konut projesi

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Şok Market’in 4.130’uncu mağazası açıldı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen marketlerinden olan Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

İzmir Tepeköy'de sosyal market inşaatı başladı!

Sosyal belediyecilikte adından söz ettiren Torbalı Belediyesi, İzmir'in en büyük sosyal marketi için inşaat çalışmalarına başladı.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Pamukkale Sosyal Konut Projesi!

Pamukkale Sosyal Konut Projesi başvuruları bugün itibariyle son buluyor. Denizli Sosyal Konut Projesi ‘nde 250 TL ödemelerle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru formu ise haberimizin içinde yer alıyor.

Denizli Belediyesi Sosyal Konut Projesi!

Denizli Belediyesi Sosyal Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği hayata geçiriliyor. Denizli Sosyal Konut Projesinde 25 bin konut yer alıyor.

Pamukkale Belediyesi satın aldığı binayı sosyal market yapacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından alınan 9 katlı bina ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek bir sosyal market olarak kullanılacak. 2 bin 295 metrekare alana sahip bina sosyal markete çevriliyor..

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Beyoğlu'nun Sosyal Market'i Suriyelilerin hizmetinde!

“Üşüyorum, Yardım Edin” sloganıyla Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için Kasımpaşa’da kurduğu “Sosyal Market” Suriyeli mülteciler için de Şanlıurfa’da hizmet verecek.

Gökdeniz Kartal Evleri sosyal olanakları!

Gökdeniz Kartal Evleri sosyal olanakları arasında; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark mevcut...

Gökdeniz Kartal sosyal imkanlar!

Gökdeniz Kartal sosyal imkanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alıyor...

pamukkale sosyal market projesi Haberi

pamukkale sosyal market projesi

Pamukkale Belediyesi Başkan Hüseyin Gürlesin'in talimatıyla, Atatürk Caddesi'nde 3 milyon 75 bin lira bedelle 9 katlı bir bina satın aldı. 2 bin 295 metrekare alana sahip, arkasındaki 260 metrekare arsayla birlikte satın alınan bina, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek sosyal market olarak kullanılacak.


Bir yıl içinde Zeytinköy Mahallesi sınırında bulunan 12 bin 913 metrekarelik arsayı 5 milyon 668 bin, Deliktaş Mahallesi'nde 4 bin 381 metrekarelik arsayı 2 milyon 850 bin ve son olarak 9 katlı binayı da 3 milyon 75 bin lira ödeyerek belediye adına satın aldıklarını belirten Başkan Gürlesin, "Son aldığımız binayı ilk etapta sosyal market olarak değerlendirmek istiyoruz. İlçedeki ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını huzurlu ve rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için sosyal market projesini bu binada hayata geçireceğiz....