04 / 05 / 2024

Pamukkale termal kent

Pamukkale termal kent

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Sivas Aquapark projesi 18 Ocak'ta açılacak!

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Termal kentler oluşturulacak!

Uluslararası standartlarda termal tesislere sahip termal kent niteliğindeki destinasyonların oluşturulabilmesi ve Avrupa ülkeleri ile rekabet edilebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından termal kentler oluşturulması kararlaştırıldı.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Denizli Karahayıt Kent Ormanı turizme açılacak!

Termal sağlıkta iddialı olduklarını belirten Başkan Gürlesin, sağlık turizmi kapsamında kente gelen vatandaşlar için Karahayıt'ta 1,8 milyon liralık yatırımla Kent Ormanı oluşturacaklarını açıkladı.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Aksaray Kent Termal'de satılık devremülk!

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde hayata geçen Kent Termal Tesisleri 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Otel ve devremülk dairelerden meydana gelen Kent Termal'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Pamukkale'de Kent Ormanı projesi hayata geçirilecek!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki kırmızı suyuyla ünlü termal sağlık merkezi olan Karahayıt'a 1 milyon 782 bin liraya mal olacak Kent Ormanı projesi hayata geçiriliyor.

Pamukkale dev projelerle modern kent olacak!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapısı tamamlanan Kayıhan Mahallesi ve Aktepe Mahallesi TOKI konutları çevresinde de incelemelerde bulundu. "Dev projelerimiz hayata geçtiğinde o modern fotoğraf ortaya çıkacak" dedi.

Pamukkale termal kent Haberi

Pamukkale termal kent

Ergün Turan, Denizli'de TOKİ olarak bölge ve Türkiye için önemli projelerden birini gerçekleştirdiklerini belirtti. Turan, termal turizmin olduğu Karahayıt bölgesinde dönüşüme katkı sağlayacak 10'a yakın tesisin olduğu projeyi bitirmek üzere olduklarını, bu çalışmanın turizme ivme kazandıracağını sözlerine ekledi. 


Milliyet...