09 / 05 / 2024

Pamukkale termal otelleri

Pamukkale termal otelleri

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Pamukkale'de Kent Ormanı projesi hayata geçirilecek!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki kırmızı suyuyla ünlü termal sağlık merkezi olan Karahayıt'a 1 milyon 782 bin liraya mal olacak Kent Ormanı projesi hayata geçiriliyor.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Pamukkale, sağlık turizmine ön plana çıkacak!

Pamukkale, sağlık turizminde ön plana çıkmayı hedefliyor. İlçede "termal tedavi ve kür merkezi" tedavisi veren özel bir tıp merkezi, Azerbaycan Sağlık Bakanlığının ihalesini kazanarak 5 yıllık protokol imzaladı

TOKİ, Pamukkale'de termal kent kurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm termal turizmi canlandıracak!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla inşa edilen pansiyonlarda son aşamaya gelindiğini belirtti. Turan, dönüşümün Pamukkale için, önemli yeni bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

1-4 Ocak arasında tatil satışları arttı!

Son dakika tatilcileri daha çok kayak merkezlerini ve Termal otelleri tercih ederken, İzmir ve Antalya gibi sahil bölgelerindeki oteller de seçenekler arasında yer aldı.

Denizli termal tesiste Türkiye üssü olacak!

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Denizli’yi Pamukkale ve Karahayıt uçuracak!

Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı tamamlandı. Denizli'de turizm sektörünün büyüyeceğini belirten Başkan Osman Zolan, Pamukkale ve Karahayıt'ı kentin lokomotifi yapacaklarını söyledi

Pamukkale termal otelleri Haberi

Pamukkale termal otelleri

Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi'ndeki termal oteller, normalleşme süreciyle birlikte yeniden şifa dağıtmaya başladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; bölgede bulunan oteller, 1 Haziran tarihinden sonra ziyaretçilerine yeniden kapılarını açtı. Türkiye'nin en önemli termal bölgelerinden olan Karahayıt'a gelen vatandaşlar, sıcaklığı yaklaşık 40 derece olan kırmızı suya girip havuzların keyfini çıkarıyor. Kırmızı travertenlerin bulunduğu ve 'termal cennet' olarak da bilinen Karahayıt'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında, otellerde hijyen kuralları ön planda tutuluyor. Müşterilerin ilk olarak otel girişinde ateşleri ölçülüyor. Havuzlar da şezlonglar sosyal mesafe kuralına uygun olarak yerleştirilirken, tek kullanımlık terlik, havlu ve bornoz müşterilerin kullanımına sunuluyor. Otel içerisinde düzenli olarak dezenfeksiyon işlemleri gerçekleşiyor. 

'GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ'

Karahayıt'ta bulunan bir otelin genel müdürü Murat Taşlıcalı, uzun bir sürenin...