05 / 05 / 2024

Pamukkale ücret

Pamukkale ücret

UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan ve işletmesini Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin (TÜRSAB) yaptığı Pamukkale 'nin ayda bir gün ücretsiz olması için imza kampanyası başlatıldı

Gayrimenkul değerleme ücret tarifesi 2018 belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2018 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.. 

İnşaat sektöründe brüt ücret-maaş arttı!

2017 yılının üçüncü çeyreğinde inşaat sektöründe istihdam ve çalışılan saat azalırken, brüt ücret-maaş arttı.

Pamukkale'de spora yatırım yapılıyor!

Pamukkale Belediyesi spor yatırımına devam ediyor. Belediye, 8 okulun bahçesine halı saha inşa etti.

Pamukkale'de 50 bin parsel sahibi bu haberi bekliyor!

Pamukkale ve Merkezefendi Belediye sınırları içindeki arsaların kaderi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gündemine almazken, Denizliler Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin bu sorunu çözmesini istiyor.

2017 gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi belirlendi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2017 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi ve uygulama esaslarını belirledi.

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.

Pamukkale’ye Büyükşehir eli değiyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Avrasya Tüneli’nde ücret yıl boyunca TL olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: ''Tünel geçişlerinin fiyatına ilişkin de herhangi bir projede insanımızdan dolar, euro toplamak gibi hiçbir şekilde uygulamamız olmadı, olamaz da zaten. Dolayısıyla ocak başı itibarıyla TL olarak ücret belirlenecek''

Avukatlık asgari ücret tarifesinde değişiklik!

Avukatlık asgari ücret tarifesinde değişiklik yapılmasına dair tarife 30 Kasım 2016 tarihinde 29904 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan düzenlemeler..

Pamukkale Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi hatırlatması!

Pamukkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini duyurdu.

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Denizli Pamukkale'de icradan 6,7 milyon TL'ye satılık bina!

T.C. Denizli 2. İcra Dairesi Denizli ili Pamukkale ilçesinde yer alan binayı satışa çıkardı. Binanın toplam kıymet bedeli 6 milyon 772 bin 548 TL.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Pamukkale ücret Haberi

Pamukkale ücret


UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan ve işletmesini Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin (TÜRSAB) yaptığı Pamukkale'nin ayda bir gün ücretsiz olması için imza kampanyası başlatıldı. Efes Denizli Turizm Elçileri Derneği, Denizlililerin yüzde 60'ının hiç Pamukkale'ye gitmemesinden yola çıkarak, Atatürk Caddesi Candoğan Parkı önünde stant açtı. 


Kişi başı 25 TL

Kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Dernek Başkanı Fatma Kapusuz, "Daha önce Pamukkale girişinde yaptığımız anket doğrultusunda imza kampanyası düzenlemeyi uygun bulduk. İki gün sürecek olan kampanyamız sonunda toplanan imzaları bir dilekçe ile Denizli Valiliği'ne sunacağız" dedi. Pamukkale'ye girişlerin kişi başına 25 TL olduğu için birçok vatandaşın Pamukkale'yi görme imkanı bulamadığını belirten Kapusuz, şunları söyledi: "Pamukkale girişinde yaptığımız çalışmada gördük ki, birçok vatandaş giriş ücretlerinin yüksek olması nedeniyle geri dönüyor. Valilik de kabul...