30 / 04 / 2024

Pamukkalede yeni projelere ne zaman başlanacak

Pamukkalede yeni projelere ne zaman başlanacak

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

TOKİ'nin en çok yeni projeleri merak edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sosyal medya ve çağrı merkezi üzerinden en çok yeni projelere yönelik soru aldı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Türkiye Saraybosna'daki projelere katkı sağlayacak!

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Banja Luka kentinde Türk başkonsolosluk açarak, şehirde hayata geçirilen yeni projelere katkı sağlanacağını söyledi.

Emlak Konut GYO 2020'de 2 yeni projeye başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020'de yeni proje geliştirmek için düğmeye bastı. Şirket, İkitelli ve Başakşehir yeni projelere başlıyor...

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Yeni nesil emlakçı Blueground hedef büyüttü!

Dünyada İstanbul’un da aralarında bulunduğu 9 farklı şehirde orta ve uzun dönemli kiralama hizmeti sunan Blueground yeni projelere hazırlanıyor.

TOKİ yeni konut projeleri neler?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasından sonra gözler yeni projelere çevrildi. Peki, TOKİ yeni konut projeleri nelerdir? İşte tüm detaylar....

Odak Grubu Rusya’da yeni projeler yapacak!

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Pamukkalede yeni projelere ne zaman başlanacak Haberi

Pamukkalede yeni projelere ne zaman başlanacak

Büyükşehir Yasası ile kurulan Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardımcıları ile Karahayıt Doğa Termal Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile 22 aylık belediyenin çalışmalarını ve 2016 yılı yatırımlarını anlattı. Pamukkale Belediyesi’nin insan merkezli çalıştığını, 2015 yılında bir çok sosyal ve kültürel projeye imza attıklarını belirten AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Yaşlılarla elele projemizde bin aileye ulaştık. Yaşlıların tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Şimdi de engellilerle elele projemizle devam ediyoruz. Binlerce aileye ulaşarak onların da tüm isteklerini karşılayacağız. Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi’ni hayata geçiriyoruz. Türkiye’de ilk kez Engelliler Basketbol Takımı’nı kurduk ve takımımız bölgesel ligde mücadele etmeye başladı. Yeni evlenenlere evlilik seti, çocuğu olanlara doğum seti, okullardaki öğrencilerimize eğitim seti hediye ediyoruz. 6 bin 400 öğrenciye...