14 / 05 / 2024

Pamukova kanalizasyon inşaatı bittimi

Pamukova kanalizasyon inşaatı bittimi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Pamukova Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını tamamladığını açıkladı.

Manisa Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa Köprübaşı'nda yer alan Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Ankara'da inşaatın temeli çöktü!

Ankara'da bir inşaat çalışması sırasında patlayan su borusu, inşaatın temel kolonlarıyla yolun çökmesine yol açtı.Vatandaşlar durumu Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Manisa'da fazla su harcayana inşaat tarifesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gereksiz sarfiyatın önüne geçmek amacıyla, ödemenin inşaat tarifesi üzerinden yapılacağına ilişkin uyarıda bulundu.

Sakarya Hendek'teki 3 terfi merkezinin inşaatı tamamlandı!

Hendek Altındere ve Çamlıca Grup Kanalizasyon İnşaatı projesinin faaliyete alınmaya hazır olduğunu belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “35 kilometrelik hattın ve 3 terfi merkezinin inşası tamamlandı" dedi

Sakarya Pamukova'daki camii inşaatında mezarlar bulundu!

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde cami inşaatının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar ortaya çıktı.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Çamlıca'da Sebil Kanalizasyon İnşaatı temeli atıldı!

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Antalya ASAT altyapı inşaatı yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğünden (ASAT), kanalizasyon şebeke inşaatı yaptıracak. Söz konusu inşaat işinin toplam bedeli 7 milyon dolar olarak belirlendi.

Sakarya Pamukova Kanalizasyon inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Pamukova Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını tamamladığın açıkladı..

Pamukova kanalizasyon inşaatı bittimi Haberi

Pamukova kanalizasyon inşaatı bittimi

Zeki Toçoğlu, "Yerel seçimlerin ardından hizmet alanımıza dahil olan yeni ilçelerimiz oldu. Hemşerilerimize sağlam altyapı hizmetleri sunmak için hemen çalışmalara başlayacağımızın sözünü vermiştik. İhale süreçlerinin ardından çalışmalarımıza süratle başladık. Hamdolsun bu kapsamda başlattığımız Pamukova Kanalizasyon İnşaatını tamamladık" diye konuştu. 



İÇME SUYU İÇİN İHALE 

Tamamlanan proje kapsamında ilçeye 77 kilometrelik atıksu hattı inşa edildiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Yaklaşık 17,5 Milyon TL'lik proje ile 77 kilometre kanalizasyon hattı inşa ettik. İnşallah kısa süre içerisinde PamukovaGeyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisimizin inşasına da başlayacağız. İlçemizin atıksuları arıtma tesislerimize ulaşacak ve bu tesislerde en ileri teknoloji ile arıtılacak. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir Pamukova bırakma, adına önemli bir yatırımı hayata geçirmiş olduk. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi. Atıksu sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından ilçe...