09 / 05 / 2024

Pan Börek iflas erteleme mi istedi

Pan Börek iflas erteleme mi istedi

Yeşilçam jönü İzzet Günay’ın oğlu Ömer Günay’ın iki arkadaşı ile ortak olduğu Pan Börek Ekspress iflas erteleme istedi. Mahkeme şirkete iki denetim kayyumu atadı. Şirketin ortağı Günay ve Kırdar ailelerinden kişilerin evleri ipotek ettirildi.

Bitcoin devi resmen iflas etti!

Kripto para sektörünün devlerinden biri olan Stabilcoin TerraUSD'nin yaratıcısı Terraform Labs iflas ettiği kaydedildi. Bitcoin devi, Amerika Birleşik Devletleri'nde iflas başvurusunda bulunduğu belirtildi. Binlerce yatırımcıyı ilgilendiren bu olay, piyasada büyük yankı uyandırdı.

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

BİM’de yine yok yok! Büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düştü!

Her zaman en uygun ürünleri satan zincir marketlerden biri olan BİM, yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

Bir dönemin en büyük ayakkabı firmasıydı. İflasını verdi. Bir tarih yok oldu

Bir dönemin en ünlü ayakkabı markalarından olan bir firma iflasını verdi. Marke ve fabrikalar icra yoluyla satılacak.

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!

BİM’in merakla beklenen 9 Haziran tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de bu hafta, ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran 2023...

ABD'de bölgesel bankaların hisseleri yükseldi!

ABD'de 2 ay içerisinde 3 bankanın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan bölgesel bankaların hisseleri, gelen haberlerden sonra toparlanırken, yatırımcıların bankacılık krizinde en kötünün geride kaldığına dair beklentileri de yükseldi.

2 ayda 3 bankanın iflas ettiği ABD'de bölgesel bankaların hisselerindeki düşüş devam ediyor!

ABD'de PacWest Bank'ın hisselerinde yaşanan düşüş, bankanın potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla stratejik seçenekler hakkında görüşmelerde bulunduğunu açıklamasından sonra derinleşirken, diğer bölgesel bankaların hisseleri de olumsuz olarak etkilendi.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Pan Börek iflas erteleme mi istedi Haberi

Pan Börek iflas erteleme mi istedi


Yeşilçam jönü İzzet Günay’ın oğlu Ömer Günay’ın iki arkadaşı ile ortak olduğu Pan Börek Ekspress iflas erteleme istedi. Mahkeme şirkete iki denetim kayyumu atadı. Şirketin ortağı Günay ve Kırdar ailelerinden kişilerin evleri ipotek ettirildi. Pan Börek’in ilk iflas erteleme duruşması önümüzdeki eylül ayında yapılacak.


Pan Börek’in temeli 10 yıl kadar önce atıldı. Markanın sahibi konumundaki Gün Gıda Üretim İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin ortakları yönetiminde Günay’ın yanı sıra Can ve Berat Kırdar da bulunuyor. Kırdar kardeşler Türkiye’nin en eski catering firması Gün Mutfak’ın varisleri olarak biliniyor.


Üç ortağın hikâyesi ise 2001 krizi sonrası kesişti. Ortaklar, başlangıçta Hindistan’dan kibrit ithalatına başladı. Bu alanda yaşanan kimi sıkıntılardan sonra 2005’de Pan Börek’i kurma fikri gelişti. Pan Börek kısa sürede önemli bir konuma yükseldi. 2011’de...