12 / 05 / 2024

pana film necati şaşmaz kıbrıs şirketi

pana film necati şaşmaz kıbrıs şirketi

KKTC'de yapmak istediği otel yatırımını tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu. Şaşmaz, yeni kurulan şirketin yüzde 21 hisselerine sahip...

Pana Film'in haciz başvurusu reddedildi!

İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi'nca Necati Şaşmaz'ın şirketi Pana Film'de yapılan hacizle ilgili şirketin 'istihkak' iddiası reddedildi.

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Jardin Eden Pana Yapı satılık ev!

Konut alanlarının 170 metrekareden başladığı proje toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. Jardin Eden Pana Yapı satılık ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 indirimin sağlanıyor.

Azeriler'den Pana Yapı'ya tam not!

Azerbaycan'da ilk kez düzenlenen 'RecExpo Fuarı'na katılan Pana Yapı, yatırımcılara Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Broadway ve Çeşme Jardin Eden projelerini tanıttı. İşte ayrıntılar...

Pana Yapı Jardin Eden Çeşme resimleri!

Pana Yapı Jardin Eden Çeşme resimleri haberimizde yer alıyor. İzmir Reisdere'de yükselen Jardin Eden Çeşme projesinde ön talepte bulunanlara yüzde 25 indirim sunuluyor...

Pana Çeşme Jardin Eden satış ofisi!

Pana Çeşme Jardin Eden satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir'de yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 120 villa, 40 rezidans daire ve apart otel olacak...

Pana Yapı Çeşme Jardin Eden'de ön talep toplanıyor!

Pana Yapı’nın, hayata geçirmeyi planladığı Çeşme’nin en büyük projesi ‘Çeşme Jardin Eden’, yeni yılı yüzde 25 indirim kampanyasıyla karşılıyor. ‘Çeşme Jardin Eden’ 120 villa, 40 daire ve 1 apart otelden oluşuyor.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

DNP, Binalarda yüzde 13 enerji tasarrufu sağlayan film geliştirdi!

Japonya’nın Dai Nippon Printing Co. Ltd. (DNP) şirketi, pencereye yapıştırılınca odayı ışıklandırılan ve yüzde 13 enerji tasarrufu sağlayan film geliştirdi.

Pana Yapı'dan Çeşme'ye taş ev projesi!

Yerli dizi sektöründe adından söz ettiren Pana Yapı, Çeşme’de yeni projeye başladı. Fikirtepe’de 5 projeyi birden yürüten şirket, Çeşme’deki 250 dönümlük kendi arazisinde ise 124 taş ev yapacak

Pana Yapı 2020’ye kadar 3 milyar TL ciro hedefliyor!

İnşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini sürdüren Pana Yapı, bu yıl Selimoğlu İnşaat’ı da satın alarak hızlı bir büyüme trendine girdi. Pana Yapı, 2020 yılına kadar 3 milyar lira ciro hedefliyor.

pana film necati şaşmaz kıbrıs şirketi Haberi

pana film necati şaşmaz kıbrıs şirketi


KKTC'de yapmak istediği otel yatırımını tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu.


Daha önce Kıbrıs'ta yapmak istediği otel yatırımını izin iptali nedeniyle tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu. 10 milyon TL sermayeli yeni şirket Pana Turizm Yatırım'ın ticaret konusu oteller.. Şaşmaz da yeni kurulan şirketin %21 hisselerine sahip.


The Wall Street Journal'ın haberine göre; 10.7 milyon TL sermayeli şirket Şubat ayında kuruldu. En büyük ortağı %26'lık payıyla Pana Film. Necati Şaşmaz ve Necati Şaşmaz'ın ağabeyi, ve Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Hilmi Zübeyr Şaşmaz'ın da %21'şer payı olduğu şirkette Kurtlar Vadisi'nin senaristi Cüneyt Aysan da ortaklar arasında yer alıyor.


Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı Polat Alemdar olarak adından...