29 / 04 / 2024

pana via

pana via

Panaroma İnşaat'ın İstanbul Sarıyer'de yükselen konut projesi Pana Vista Suites'te metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla lüks konut sahibi olma şansı sunuluyor.

Pana Yapı Brooklyn Park'ta kampanya düzenledi!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi.2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan projenin yüzde 60’ı tamamlanmış durumda.

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi!

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Pana Yapı imzasını taşıyan Brooklyn Life Fikirtepe projesinde 431 daire, 14 ticari ünite bulunuyor...

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi!

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi 431 adet daire 14 adet ticari üniteden oluşuyor. 8 bin metrekare alanda inşa edilecek projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Belediyesi'nin Brooklyn Life ihalesi Pana Yapı'ya kaldı!

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın 20.10.2015 tarih ve 14:00 saatlerinde düzenlediği ihaleye ilişkin alınan bilgilere göre ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Pana Yapı Kadıköy Brooklyn Life projesi geliyor!

Pana Yapı Brooklyn Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek. 72 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 431 adet konut ve 14 ticari ünite yer alacak.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life ihalesi Pana Yapı'nın!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe'de yer alan ve Pana Yapı'nın hayata geçirdiği Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkarmıştı. Muhammen bedeli 5 milyon 603 bin lira olarak belirlenen ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Pana Film'e ait binanın çatı sorunu nasıl aşıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ‘Kurtlar Vadisi’ başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısını kurtarmak için AKP’li Üsküdar Belediyesi seferber oldu.

Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı projede bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy Rıhtıma 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Pana Yapı Brooklyn Dream Evleri!

İstanbul'da Anadolu Yakası'nın Fikirtepe'de yükselen projedeki bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 1+1'den 3+1'e kadar değişiyor. Pana Yapı Brooklyn Dream Evleri teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Pana Yapı Cityscape 2015'te kentsel dönüşüm projelerini tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Brooklyn Dream Pana Yapı satılık!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje 13 bin 204 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Brooklyn Dream Pana Yapı satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Pana Yapı, Dubai Cityscape'te dönüşüm projelerini tanıttı!

DÜNYANIN en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape'i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

pana via Haberi

pana via

Panaroma İnşaat'ın Sarıyer İstinye'de hayata geçirdiği projesi Pana Via Suites'te teslimler 2013 Aralık'ta yapılacak. 


7 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Pana Via Suites'te 5 blokta 60 daire bulunuyor. Ortalama biri metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başladığı Pana Via Suites'te 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Porojede 84 metrekarelik 1+1 daire, 196 metrekarelik 2+1 bahçe ve çatı dubleksi, 200 ve 347 metrekare arasındaki büyüklüğe sahip 3+1 bahçe ve çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor. Projede konut kredisi kullanılabiliyor.