04 / 05 / 2024

Pana Yapı bağdat caddesi

Pana Yapı bağdat caddesi

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Pana Yapı Brooklyn Dream liste fiyatları!

650 bağımsız üniteden oluşan Brooklyn Dream projesi, Pana Yapı tarafından İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Pana Yapı Brooklyn City'de ön talep dönemi Mart'ta başlıyor!

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Jardin Eden projesi 118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana geliyor. Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Pana Yapı yurtdışında proje geliştirecek!

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği ekonomik atılımlar ve siyasi istikrarın bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi.

Bağdat Caddesi'nde Park Residences ve Four Winds kavgası!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde lüks bir konut projesi bulunuyor. Bu projeyi ilk olarak Taşyapı, Four Winds ismiyle tanıttı. Dört kuleden oluşan projede bugün iki marka ortaya çıktı.

Artella, Bağdat Caddesi'ndeki projelerin yüzde 60'ında kullanılıyor!

Kapı ve mutfak alanındaki üretimini 2005 yılında üst segment markalıya kaydıran Aslandağ Şirketler Grubu, Artella markasıyla Bağdat Caddesi’nde yapılan projelerin yüzde 60’ında yer alıyor.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Pana Yapı, GYODER kampanyasına destek oluyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, GYODER tarafından ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi'nde yılda 10 proje yapacak!

Fikirtepe'de 5 adada birden proje yapan Pana Yapı, Fikirtepe'de yaptığı 731 konutluk Brooklyn Park'ı kasımda teslim etmeyi planlıyor. Pana Yapı, böylece bölgede ilk teslimi yapan firma olmak istiyor.

Pana Yapı bağdat caddesi Haberi

Pana Yapı bağdat caddesi

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor. Pana Yapı, Anadolu Yakası’nın en gözde lokasyonlarından Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiği 5 farklı proje ile yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere farklı metrekarelerdeki daire seçenekleri için rahat ödeme planları sunuyor.


İnşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini farklı konseptlerdeki konutlarla sürdüren Pana Yapı, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de “Brooklyn” markasıyla yürüttüğü 4 farklı projesinin yanında yerinde dönüşüm çalışmaları da gerçekleştiriyor. Pana Yapı, Kadıköy’ün en özel ve değerli lokasyonlarından biri olan Bağdat Caddesi’ndeki butik projeleri özel konseptlerle şekillendiriyor. Bağdat Caddesi’nin; Fernerbahçe, Suadiye, Caddebostan, Erenköy gibi önemli lokasyonlarında, 5 farklı butik projeler gerçekleştiren Pana Yapı,...