05 / 05 / 2024

Pana Yapı gözaltı

Pana Yapı gözaltı

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 20'ye yükseldi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında bilirkişiler tarafından hazırlanan raporda 22 kişi için gözaltı kararı çıkmıştı. 4 kentte yapılan operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 18'e yükseldi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında bilirkişiler tarafından hazırlanan raporda 22 kişi için gözaltı kararı çıkmıştı. 4 kentte yapılan operasyonda 18 kişi gözaltına alındı.

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

Thodex soruşturmasında gözaltı sayısı 69'a çıktı!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltına alınan kişi sayısı 69'a yükseldi. 

Thodex soruşturmasında gözaltı sayısı 65'e yükseldi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltına alınan kişi sayısının 65 olduğu açıklandı. 

Ankara'da arsa dolandırıcılığı operasyonunda 106 gözaltı!

Ankara'da 2 yıldır devam eden arsa kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütüne karşı yapılan operasyonda 106 kişi gözaltına alındı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Pana Yapı gözaltı Haberi

Pana Yapı gözaltı

Kadıköy Fikirtepe’de, ödemesini yapmalarına karşı evlerine sahip olmayan bini aşkın aile sorunun çözülmesini talep ederken, 2 yıl önce başlayan savcılık soruşturmasının sonuçları ortaya çıktı. İstanbul Anadolu 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin açtığı dava da, Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Ekmek Teknesi gibi kült dizilerin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın şikâyeti sonrası açıldı. 206 sayfalık iddianamede şüphelilerden olan, örgüt lideri olmakla suçlanan Pana Yapı’nın eski CEO’su Ufuk’un yanı sıra kardeşi Yasin Oğuz Ufuk (42) da yer aldı.

‘ŞİRKETİN İÇİN BOŞALTTILAR’

Savcı Bekir Kanyılmaz’ın imzası bulunan iddianamede, şüpheliler bir dizi hileli işlemle şirketini içini tahliye etmesiyle suçlanıyor. İddianamede, şüpheliler daire satışlarında elden aldıkları paraları muhasebeye gönderilmedi. Yine iddianamede, Kürşat Coşkun Ufuk, kendisi ve ailesi için aldığı daire ve arsaların ödemesini yapmadı. İddianamede, bazı dairelerin birden fazla kişiye satıldığı öne sürüldü. İddianamede, eski CEO...