19 / 05 / 2024

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Almaroti Samar Mohammed A, E. Sayed Mansour Elsayed Hussein, Ziad Daboul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Chadı Abdulsalam ve Mhd Hıcham Abdulsalam ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi'nde kuruldu.

Armutlu Panaroma Cafe açılış için gün sayıyor!

Armutlu Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Panaroma Cafe 4 aydır süren çalışmaların ardından Ramazan Bayramı sonrasında açılıyor. Kafe vatandaşlar ve turistler için oturup vakit geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlandı.

Samsun Panaroma 1919 Müzesi'nde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Panaroma 1919 Müzesi” çalışmalarını sürdürüyor.Kurtuluş destanının anlatıldığı bu müzeyi Samsunlular ile buluşturmak için ter döküyor. Spor salonunun içinde ve dışında hummalı bir çalışma hakim.

Panaroma Residence Antalya teslim tarihi!

Panaroma Residence Antalya projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Panaroma Residence Antalya teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri!

Panaroma Residence Antalya projesi çerisinde sosyal seçenek olarak yüzme havuzu, fitness center, kreş, yürüme parkurları, sauna, yüzme havuzu, alışveriş merkezleri yer alıyor. Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Antalya Panaroma Residence satış ofisi!

Panaroma Residence Antalya projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Antalya Panaroma Residence satış ofisi ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Antalya Panaroma Residence nerede?

Antalya Panaroma Residence projesi Ulu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Antalya Panaroma Residence nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede daire alanları 120 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Panaroma Home projesiden yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor

Sarıyer Panaroma Home nerede? 140 bin dolara!

Sarıyer Panaroma Home nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Sarıyer Panaroma Home projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve de çatı dubleksi şeklinde tasarlandı

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Almaroti Samar Mohammed A, E. Sayed Mansour Elsayed Hussein, Ziad Daboul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Merter, A.Nafiz Gürman Mahallesi, A. Kutsi Tecer Caddesi, No:7 Kat:2...