13 / 05 / 2024

Panaroma Residence

Panaroma Residence

230 konutluk bir proje olan Park Verde Residence'ın 2012 yılının Aralık ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Park Verde Rezidans'ta 90 bin TL'ye!

Toplam 234 konuttan meydana gelen Park Verde Rezidans'ta 160 konutun satışı tamamlandı. Projede 1.600 lira taksit ödeyerek konut sahibi olmak mümkün

Panaroma Residence Antalya teslim tarihi!

Panaroma Residence Antalya projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Panaroma Residence Antalya teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri!

Panaroma Residence Antalya projesi çerisinde sosyal seçenek olarak yüzme havuzu, fitness center, kreş, yürüme parkurları, sauna, yüzme havuzu, alışveriş merkezleri yer alıyor. Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Antalya Panaroma Residence satış ofisi!

Panaroma Residence Antalya projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Antalya Panaroma Residence satış ofisi ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Antalya Panaroma Residence nerede?

Antalya Panaroma Residence projesi Ulu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Antalya Panaroma Residence nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede daire alanları 120 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Antalya Panaroma Residence!

Antalya Panaroma Residence projesi temelleri Şubat'ta atılıyor. Yan yana yer alacak olan projeler 1 ve 2 olarak adlandırılacak. 10 bloktan oluşan projenin daire alanları 120 metrekareden başlıyor.

Panaroma Residence Antalya projesinin temelleri Şubat' ta atılıyor!

Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panaroma Residence Antalya projesi iki ayrı proje olarak hayata geçecek. Yan yana yer alan projeler 1 ve 2 olarak adlandırılacak. Panaroma Residence Antalya projesinin temelleri Şubat' ta atılıyor.

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Panavia Residence'da yaşam başladı!

İstinye'de Panaroma Grup imzasıyla hayata geçirilen Panavia Residence'da yaşam başladı. 5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile dikkat çekiyor.

Panavia Residence’ta yaşam başladı!

İstanbul İstinye'de Panaroma Grup güvencesiyle hayata geçirilen ve doğayla iç içe bir yaşam alanı olan Panavia Residence, sunulan üst düzey sosyal olanaklar ile sadece bir konut değil aynı zamanda yeni bir yaşam tarzı da sunuyor..

Panavia Residence'da boğaz manzarası eşliğinde bir yaşam!

İstinye’ de, muhteşem boğaz manzarası ile bütünleşen, tasarımını mimar Koray Yavuzer’ in yaptığı ve Panaroma İnşaat işbirliği ile gerçekleşen Panavia Residence projesi lüksün yeni adresi…

Panaroma Park Residence Zekeriyaköy projesinden ilk görüntüler!

Panaroma Grup İnşaat'ın hayata geçirdiği Panaroma Park Residence projesinin ilk görüntüleri yayınlandı. Projenin ne zaman satışa çıkacağı henüz belirlenmedi...

Panavia Suites Residence, Şubat'ta satışa çıkacak!

Panaroma İnşaat projesi olan Panavia Suites Residence, Sarıyer'de inşa ediliyor...

Aktel Residence'ta 100 bin TL'ye!

Büyükçekmece Gürpınar'da inşa edilen Aktel Residence fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor

Panaroma Residence Haberi

Panaroma Residence

 

İstanbul'un hızla gelişen ve gözde semtlerinden biri olan Kurtköy toplu konut alanında, Viaport AVM, Sabiha Gökçen Havalimanı ve birçok seçkin projeye bir kaç km mesafede inşa ediliyor.    Sabancı Üniversitesi, Akbank bilgi işlem merkezi, Koç lisesi, Okan Üniversitesine de yakınlığı ile dikkat çeken Parkverde Kurtköy, 17 dönümlük bir alanda sadece 4 alçak katlı bloktan oluşuyor.    BGM Yapı projesi olan Parkverde Residence Kurtköy'de doğa ile iç içe Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 konutları ile modern şehir yaşam ihtiyaçlarını karşılayan standardı sunuluyor. Projede 90 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 155 bin lira ile 190 bin lira, 67 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 120 bin lira ile 145 bin lira, 50 metrekare stüdyo dairelerin fiyatları 70 bin lira ile 80 bin lira arasında değişiyor.   230 konutluk bir proje olan...