01 / 05 / 2024

pandemi ödemesi sorgulama

pandemi ödemesi sorgulama

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 TL destek ödemesi yapıyor. Peki E-Devlet ile pandemi destek ödemesi için başvuru nasıl yapılır? İşte 1000 TL pandemi destek başvuru sonuçları...

Rapor alanlar dikkat, maaşınızı SGK ödüyor! İş göremezlik ödemesi nasıl hesaplanır? SGK T.C. no ile sorgulama

Sigortalı çalışanın işe devamını geçici olarak engelleyen bazı durumlar mevcut olduğu hallerde maaş ödemesini işveren yerine SGK yapıyor. İşte Rapor parası, İş göremezlik ödemesi hakkında merak edilenler... 

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı? Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemesi sorgulama 2023

Türkiye'nin dört bir yanında üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler, mazot ve gübre destek ödemelerini merak ediyor. Peki mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı?

Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama Mayıs 2023! Kimler 4 bin 336 TL alacak?

Evde bakım maaşı alan binlerce vatandaş Mayıs ayına girilmesiyle beraber 'Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı nasıl sorgulanır? 

Mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Çiftçiler peş peşe açıklandı! Mazot gübre desteği sorgulama 2023!

'Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? 

Depremzedelere 10 bin TL yattı mı? Hane başı destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı e-Devlet sorgulama!

Depremzedelere 10 bin lira deprem yardımı ödemesi yapılıyor. Peki depremzedelere 10 bin TL yattı mı? Hane başı destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır?

Bakan Kirişci’den son dakika tarımsal destek ödemeleri açıklaması! İşte çiftçi destek ödemesi sorgulama ekranı…

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Çiftçilerin merakla beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Pandemi destek başvuru sonucunu öğren!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 TL destek ödemesi yapıyor. Peki E-Devlet ile pandemi destek ödemesi için başvuru nasıl yapılır? İşte 1000 TL pandemi destek başvuru sonuçları...

Emlak vergisi sorgulama nasıl yapılır? 2017 vergisi nasıl ödenir?

Vergi takvimine göre emlak vergisi için ödeme dönemi 1 Mart'ta başladı. Peki, kim ne kadar vergi ödeyecek? Emlak vergisi sorgulama nasıl yapılır? 2017 vergisi nasıl ödenir?

Akfen Holding 2 milyon TL faiz ödemesi yaptı!

Akfen'in ihraç ettiği 60 milyon TL tahvilin 9. kupon ödeme dönemine ilişkin 2 milyon 3 bin 998,76 TL faiz ödemesi bugün yapıldı.

2017 emlak vergisi sorgulama!

2017 Emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Mükellef vergi borçlarını internetten sorgulama işlemi yaparak öğrenebiliyor. İşte 2017 emlak vergisi sorgulama işlemleri..

Ata GYO'nun 25 milyonluk tahvilinin 1'nci kupon ödemesi yapıldı!

Ata GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 25 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 1 yıl vadeli, TRFATAYE1715 ISIN kodlu tahvilin 1. kupon ödemesi gerçekleştirildi.

Akfen Holding 140 milyon TL'lik tahvil ödemesi yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tahvilin 12. kupon ödeme dönemine ilişkin 4 milyon 31 bin 998,97 TL faiz ve 140 milyon TL ana para ödemesi bugün yapıldı.

pandemi ödemesi sorgulama Haberi

pandemi ödemesi sorgulama

Covid-19 ile mücadele kapsamında  vatadaşlara maddi destek sağlamak için Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 TL destek parası veriyor.

Haber Türk'te yer alan habere göre; pandemi yardımı başvuru sonuçlarını e-devlet üzerinden öğrenebilirsiniz.  Sosyal yardım alacak kişilerin evlerine PTT görevlileri tarafından 1000 TL zarfta teslim ediliyor. Peki E-Devlet ile sosyal yardım parası için başvuru nasıl yapılır? İşte 1000 TL pandemi destek başvuru sonuçları...

1000 TL PANDEMİ DESTEK BAŞVURU SONUÇLARI 2021

“Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama” Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı bir hizmettir. Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İstihdam Başvuru Sorgulama, Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları Ücretsiz Seyahat Kartı Başvuru Sorgulama Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İşe Yerleştirme Tercih İşlemleri, Gelir Testi Sonucu Sorgulama gibi Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama işlemi e Devlet...