10 / 05 / 2024

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Ümraniye'de kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eker tarafından kuruldu.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güral tarafından kuruldu.

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT : 1) Her türlü konut, fabrika, atölye vb. bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi vb.). 2) Her türlü konut, fabrika, atölye vb. binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu ile ısı yalıtımlı, ses yalıtımlı, yangın yalıtımlı giydirmeli alüminyum, seramik, kompakt, kompozit, cam, levha, mermer gibi dış cephe kaplama işleri yapabilir. 3) Her türlü binaların ısı, su, ses ve yangın yalıtım malzemelerinin imalatını, dahili ticaretini,...