02 / 05 / 2024

Panora Ankara kimin 

Panora Ankara kimin 

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Panora AVM'ye alıcı aranıyor!

Ankara Oran'da yer alan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne alıcı aranıyor. AVM'nin satışı konusunda henüz somut bir gelişme yok.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Ağaoğlu Panora Ankara satış ofisi!

Ağaoğlu İnşaat 2 milyar dolar 200 milyon lira yatırım bedeliyle Panora Ankara projesini hayata geçiriyor. Projede en küçük daire 3+1 olarak tasarlanıyor...

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

Panora Ankara kimin  Haberi

Panora Ankara kimin 

Ağaoğlu Panora Ankara projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Anadolu kültürünü ön planda tutarak tasarlanacak olan Ağaoğlu Panora Ankara projesinde en küçük daire 3+1 olarak.  Projede dairelerin alanları 250 ile 300 metrekare arasında değişecek.

2 milyar 200 milyon liraya mal olan Ağaoğlu Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek .

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim için 444 6 777 satış ofisi ile irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/


Pınar DOĞAN...