29 / 04 / 2024

panorama life daireleri

panorama life daireleri

Kılıçoğlu Group' un Sarıyer' de 50 milyon lira yatırım değeri ile yükselen projesi Panorama Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı.Proje toplam 6 bloktan oluşuyor.

Academic Life 2.etap İzmit daire fiyatları!

Academic Life 2.etap İzmit daire fiyatları 140 bin liradan başlayarak değişiyor. İzmit Umuttepe'de yükselen Academic Life 2.etap daireleri Haziran 2017'de teslim edilecek...

Mostar Life Grand Houses Bahçeşehir'de yükseliyor!

Projede en çok ilgi gören 5+1 bloklar 5 katlı olup her katta iki daire yer alıyor. 28 adet 4+1 ve 4+1 Lux yalı daireleri de Mostar Life Grand Houses’i farklı kılan özellikler arasında.

Pendik Atlantik Life'ta 3+1'ler 403 bin TL'ye!

Atlantik Yapı tarafıdan hayata geçirilen Atlatik Life'ta daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. Projede daireleri fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Panaroma Life'ın yüzde 90'ının satışı tamam!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı. Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandığını söyledi.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Panorama Life'ta teslimler 4 ay sonra!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Sarıyer Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Kozyatağı Plus Life satılık!

Kozyatağı Plus Life satılık daireleri 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Medel Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 75 adet daireden oluşuyor.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Kılıçoğlu Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlar!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

Panorama Life Sarıyer'de teslimler 4 ay sonra!

Kılıçoğlu Group’un ‘Bavulunu Kap Gel’ sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile sektörde fark yaratan Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleşti..

Sarıyer Panorama Life'ta 4 ay sonra mobilyalı teslim! 280 bin TL!

Kılıçoğlu Group'un 'Bavulunu Kap Gel' sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile dikkat çeken Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Satışların yüzde 70'inin gerçekleştiği Panaroma Life'ta daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Panorama Life’ta 4 ay sonra yaşam başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life, şu ana kadar % 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırırken, tamamlandığında % 80 prim yapması bekleniyor.

panorama life daireleri Haberi

panorama life daireleri

2013 Eylül ayında 4 bin 500 TL metrekare fiyatı ile satısa çıkan proje 6 bin 500 TL metrekare satış fiyatına ulaşarak yatırımcısının yüzünü güldürdü. 


Toplam 6 blokta 304 konut, 24 mağazayı içine alan projede yer alan en küçük dairenin kira bedelinin 1.300-1.500 TL aralığında olması bekleniyor. 


Projede 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks daire yer alırken, konutlar mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim...