29 / 04 / 2024

panorama pavli projesi

panorama pavli projesi

Pendik Panorama Pavli projesi Altınsoy İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 156 adet daireden meydana gelen Panorama Pavli projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Siltaş Panorama’da hem indirim hem 0 faiz fırsatı!

Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Panorama’da hem indirim hem de 0 faiz fırsatı sunuluyor. Söz konusu projede 650 konut ve 24 adet ticari ünite yer alıyor. 

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi Faras Panorama için düğmeye bastı ve proje detayları belli oldu. Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Faras Panorama fiyat listesi 2022...

Faras Panorama'yla 503 yeni konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Faras Panorama adıyla yükselecek olan projede 503 adet konut ve 5 adet dükkan yer alacak. İşte proje detayları...

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Halk GYO 2019 yılı 4'üncü çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'nde 3 adet bağımsız bölüm 1 milyon 660 bin TL tutarında, Bizimtepe Aydos Projesi'nde 40 adet bağımsız bölümü 26.127.744 TL'ye satıldı.

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Aladağ Belediyesi'nden ekolojik panorama projesi!

Uçsuz bucaksız ormanları, şelaleleri, yalçın kayalıkları, bozulmamış doğasıyla Torosların eteğinde saklı bir cennet olan Aladağ ekolojik panorama projesiyle gündemde. 

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

panorama pavli projesi Haberi

panorama pavli projesi

5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Pendik Panorama Pavli projesi 156 adet daireden meydana geliyor. Panorama Pavli Evleri 107 ve 112 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerden oluşuyor. 


Satışların 1 ay sonra başlayacağı Pendik Panorama Pavli projesi Altınsoy İnşaat’ın ilk konut projesi olma özelliği taşıyor.


20 katlı 2 bloktan oluşan Panorama Pavli projesinde firma bünyesinden kredi kullanılabiliyor. Projenin her katta 4 daire mevcut.


İnşaat alanı ise 26 bin metrekare olan Pendik Panorama Pavli projesinde her daireye kapalı otopark imkanı, açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları, spor tesisi ve güvenlik hizmetleri sunuluyor. Projede 18 ay içerisinde teslimlerin gerçekleşmesi planlanıyor. 


Firma adresi: Zümrütevler Mh. Ural Sk.

No:14/5 PK: 34852

Maltepe – İSTANBUL


Web: http://www.altinsoy.net/

Tel: +90 (216) 589 04 40

Pınar...