28 / 04 / 2024

Panorama Plus nerede

Panorama Plus nerede

Toplam 136 adet konuttan meydana gelen Panorama Plus'ta 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün.

Halk GYO'nun İstanbul dışındaki ilk konut projesi Eskişehir'de!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO ), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Panorama Plus'ta yaşam 2015'te başlıyor!

Halk GYO'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir'in yeni ikonu ve en yüksek binası olarak hızla yükselmeye devam ediyor, inşaatın yüzde 60'ının tamamlandığı projede yaşam, Ağustos 2015'te başlayacak.

Halk GYO Panorama Plus'ta yüzde 0.49 faiz oranı!

Halk GYO'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin ilk konut projesi olan Eskişehir'deki Panorama Plus'ta çalışmalar devam ediyor. İnşaatın yüzde 60'ının tamamlandığı projede yaşam ağustos 2015'te başlayacak.

Panorama Plus’da kişiye özel ödeme seçenekleri!

Eskişehir’de Halk GYO tarafından hayata geçirilen Panorama Plus, yükselmeye devam ediyor. Panorama Plus’da kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor.Projeye Eskişehir dışından da pek çok yatırımcı ilgi gösteriyor.

Halk GYO'nun ilk konut projesi Panorama Plus Eskişehir'de yükseliyor!

Halk GYO'nun ilk konut projesi Panorama Plus Eskişehir'in merkezini oluşturan en eski ilçelerinden Odunpazarı'nda yükselecek. Halk GYO'nun üstlendiği ilk konut projesi olma özelliği taşıyan proje, mimarisi ve sosyal alanları ile dikkati çekecek...

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Siltaş Panorama’da 2+1, 4+1, 3+1, 5+1 konutlara yoğun talep!

Siltaş Yapı imzalı Siltaş Panorama’da yer alan 3+1 ve 3,5+1 dairelere ilgi oldukça büyük. Peki Siltaş Panorama nerede konumlanıyor? Siltaş Panorama'da yer alan konutların özellikleri neler? İşte detaylar...

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi Faras Panorama için düğmeye bastı ve proje detayları belli oldu. Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Faras Panorama fiyat listesi 2022...

Mesa Panorama nerede? Mesa Panorama lokasyon bilgisi!

Mesa Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Mesa Panorama lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 317 adet konutun yer aldığı Mesa Panorama detayları...

Atakent Panorama nerede?

Atakent Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atakent Panorama nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

JB Panorama nerede?

JB Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede konut fiyatları 590 bin TL'den başlıyor...

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Halk GYO 2019 yılı 4'üncü çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'nde 3 adet bağımsız bölüm 1 milyon 660 bin TL tutarında, Bizimtepe Aydos Projesi'nde 40 adet bağımsız bölümü 26.127.744 TL'ye satıldı.

Panorama Plus nerede Haberi

Panorama Plus nerede

Dimaş İnşaat tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilen Panorama Plus projesi 4 bloktan meydana geliyor.


Panorama Plus Eryaman'da  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Panorama Plus'ta 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor.


Toplam 136 adet konutun bulunduğu projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi sağlanıyor. Panorama Plus’ta;  ferah yaşam alanları, balkonlar, kaliteli ankastre ürünler, ısıtma sistemleri, otomasyon ve güvenlik teknolojileriyle ayrıcalıklı bir yaşamı ulaşılabilir hâle geliyor.


Panorama Plus Eryaman iletişim

Telefon : 0312 279 33 62

Web: http://panoramapluseryaman.com/

Öznur...