30 / 04 / 2024

Panorama Topkapı İnşaat iletişim

Panorama Topkapı İnşaat iletişim

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Beşe tarafından kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Akzirve Topkapı ön satışta!

Akzirve, tarafından hayata geçirilen Topkapı projesinde ön satış süreci başladı. Kısa süre önce inşaatı başlayan projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Topkapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topkapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sinem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi Bayrampaşa'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Panorama Topkapı İnşaat iletişim Haberi

Panorama Topkapı İnşaat iletişim

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Kazlıçeşme Mah.Asım Kazancıgil Cad.C Apt.No.38 C/16...