03 / 05 / 2024

Panorama Yönetim Gayrimenkul Kimin

Panorama Yönetim Gayrimenkul Kimin

Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Vakkas Yiğitkuş tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartallar Yönetim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Yönetim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rümeysa Kartal tarafından kuruldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Şaşmaz tarafından kuruldu.

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Baş  tarafından kuruldu.

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğdu tarafından kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Ufuk Başer'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına, Barış Sakarya ve Zekeriya Aslan'ın Yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve atamanın 25 Haziran 2020'de yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verdi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Moon Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Moon Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Aygün tarafından kuruldu.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

Panaroma Tesis Yönetim Hizmetleri Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma Tesis Yönetim Hizmetleri Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Uzun tarafından kuruldu.

Panorama Yönetim Gayrimenkul Kimin Haberi

Panorama Yönetim Gayrimenkul Kimin


Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Vakkas Yiğitkuş tarafından kuruldu. 


Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; . Yöneticilik Hizmetleri: Başta toplu konut alanları olmak üzere toplu yapı yönetimi, ortak donatı alanlarında, müstakil ve kompleks işyerleri ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek, sosyal konut işletmeciliği, kafeterya, havuz, fitness, büfe ..... v.b. yerlerin işletmeciliği; bu tür faaliyetlerle ilgili her türlüproje, müşavirlik ve organizasyon hizmetleri yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler


Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.1986.Sok. No:6/24...