16 / 05 / 2024

Panoramik Asansör açıldı mı

Panoramik Asansör açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi Kaleiçi Yat Limanı’na inişi kolaylaştırmak için ocak ayında temelini attığı panoramik asansörün inşaat çalışmaları devam ediyor. Asansör, 30 metre yükseklikten deniz seviyesine inecek.

800 yıllık Tekfur Sarayı’na asansör yapıldı!

İstanbul'un Edrnekapı bölgesinde bulunan tarihi Tekfur Sarayı’na asansör yapıldığı belirlendi. Saraya yapılan asansör sosyal medyada tepki çekti.

Millet Bahçeleri ile kentleşmede çığır açıldı!

Millet Bahçeleri kavramının Türkiye’de şehirciliğin geleceğinde bir çığır açtığını ifade eden TOKİ Başkanı Ergün Turan, yatay mimari ile kentleşmede anlayış değişimi yaşanacağını söyledi..

İzmit Belediyesi’nden asansör kazası açıklaması!

İzmit Belediyesi’nden Kent Konut 3.Etap’ta meydana gelen asansör kazasıyla ilgili açıklama yapıldı.İşite o açıklama...

Kleemann'dan panoramik asansör modelleri!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Mısır'ın Yeni Süveyş Kanalı açıldı!

Mısır'ın Yeni Süveyş Kanalı dün açıldı. Eski kanala paralel olarak inşa edilen Yeni Süveyş Kanalı'nın açılış törenine, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da katıldı.

ATSO Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, odanın eski hizmet binasının yerine yaptırılan Antalya Kültür Sanat, Cecil Beaton ve Luigi Mayer'in eserlerinden oluşan sergiyle açıldı.

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi, Mustafa Döğme Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon 320 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Çıldır Aşık Şenlik Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Çıldır'a kardeş belediye, Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü. İşte ayrıntılar...

Ofton İnşaat Turizm Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Piyalepaşa Şubesi açıldı!

Ofton İnşaat Turizm Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Piyalepaşa Şubesi 14 milyon 203 bin 297,66 TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda açıldı.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

KOSBİ’de 60 milyon dolarlık yatırımın önü açıldı!

İmar planlarıyla ilgili davalar nedeniyle yatırımların durduğu Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ne müjde geldi. Bakanlığın imar planlarını onayladığı KOSBİ’de 60 milyon dolarlık yatırımın önü açıldı.

Bursam Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. açıldı!

Bursam Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. Ali Hizmetçi Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde açıldı.

Panoramik Asansör açıldı mı Haberi

Panoramik Asansör açıldı mı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi Kaleiçi Yat Limanı’na inişi kolaylaştırmak için ocak ayında temelini attığı panoramik asansörün inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu ay içinde hizmete açılması hedeflenen panoramik asansör, Tophane Çay Bahçesi’nin batı kısmından Yat Limanı’na inecek. İniş ve çıkışlarda Antalya’nın tarihi Kaleiçi ve ünlü Konyaaltı sahiline panoramik bir bakış sunacak asansör, 30 metre yükseklikten deniz seviyesine inecek.


Toplam 16 kişilik kapasiteye sahip asansörün çalışacağı çelik konstrüksiyonda çalışmalar son aşamaya gelirken, etrafı camlarla çevrilen seyir alanı, projede çalışan işçiler için keyifli bir öğle paydosunu hazırladı. İnşaat çalışmalarında verilen öğle arasında işçiler yemeklerini, aşağıda tarihi Yat Limanı, sağ taraflarında dünyaca ünlü Konyaaltı sahili ve boylu boyunca uzanan Beydağları, sol kolda uzanan Kaleiçi surları manzarası eşliğinde yedi. Yemeğin ardından demli bir çayla son...