03 / 05 / 2024

Paolo Mangoran aydınlatmaları

Paolo Mangoran aydınlatmaları

Tasarımcı Paolo Mangarano, çevre dostu mobilya ve ev aksesuarları konusunda uzmanlaşmış İtalyan markası Formabilio için alışılmamış bir aydınlatma armatürü tasarladı. Paolo Mangorano'dan Formabilio'ya özel Vialattea sarkıt...

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Keçiören'de LED'lerle tasarruf dönemi başladı!

Keçiören Belediyesi israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları da Keçiören genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

ham:m aydınlatmaları yeniden yorumluyor!

Aydınlatmalar, ham:m’ın tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Osman, Kavanoz, Kuka, Yakarış, Kafa, App, Küre ve Kavuk, hikayesi olan formları ve karakteristik yapılarıyla mekanları ışığın tasarım haliyle buluşturuyor.

Bingöl sentetik saha aydınlatmaları yenilendi!

Barakazi, “ Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları halkımızın hizmetindedir” dedi. Karşıyaka Mahallesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik sahanın aydınlatma üniteleri yenilendi.

LED aydınlatmalar enerji tasarrufu sağlıyor!

Meydanlarda ve yüksek tavanlı mekanlarda kullanılan ve eski aydınlatma tekniklerini kullanan aydınlatmalar, elektrik faturalarında büyük artışa neden olurken aydınlatma konusunda ise oldukça yetersiz kalıyor.

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.

Sokak lambalarından tasarruf!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Sokak aydınlatmalarından elde edeceğimiz tasarruf 600 milyon liraya yakın. Şu anki lambaların ömrü 8 bin saat, takacağımız lambaların ömrü gelişen teknolojiyle beraber 100 bin saat" dedi.

Paolo Mangorano'dan Formabilio'ya özel Vialattea sarkıt!

Tasarımcı Paolo Mangarano, çevre dostu mobilya ve ev aksesuarları konusunda uzmanlaşmış İtalyan markası Formabilio için alışılmamış bir aydınlatma armatürü tasarladı. Paolo Mangorano'dan Formabilio'ya özel Vialattea sarkıt...

Paolo Mangoran aydınlatmaları Haberi

Paolo Mangoran aydınlatmaları

Tasarımcı Paolo Mangarano, çevre dostu mobilya ve ev aksesuarları konusunda uzmanlaşmış İtalyan markası Formabilio için alışılmamış bir aydınlatma armatürü tasarladı. Kolaylıkla monte edilebilen, siyah ve kırmızı renkle verniklenmiş çelik tüpten yapılmış Vialattea Sarkıt, yemek masası veya toplantı masaları için mükemmel bir dokunuş olacak. 3 kilo ağırlığında ve 179 x 35 x 34 cm ölçülerindeki bu sarkıt, led veya enerji tasarruflu ampul ile...