22 / 07 / 2024

Papatya Otelcilik iletişim

Papatya Otelcilik iletişim

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap iletişim!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Ticaret alanı 14 bin 672 metrekareden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Papatya Park Residence 2. Etap Esenyurt iletişim!

Papatya Park Residence 2. Etap Esenyurt iletişim için 444 34 94 telefon numarasından satış ofisiyle irtibat kurabilirsiniz. Düzlem Yapı imzası taşıyan proje 21 bin 344 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Papatya Park Residence 2. Etap iletişim!

Toplam 21 bin 344 metrekare alana inşa edilecek olan proje 5 blok halinde yükselecek. Düzlem Yapı Esenyurt Evleri iletişim bilgisine göre telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi.

Papatya Vadi Konakları iletişim!

Papatya Vadi Konakları iletişim numarası 0212 856 25 77 olarak belirlendi. Metrobüs durağına 3 kilometre uzaklıkta bulunan proje 7 blok halinde inşa ediliyor.

Papatya Park Residence projesi iletişim!

Papatya Park Residence projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Papatya Park Residence projesi Düzlem Yapı ve Döğme Yapı işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Papatya Park Residence Beylikdüzü iletişim!

Papatya Park Residence Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Papatya Park Residence projesi Beylikdüzü’nde 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim!

Toplam 1140 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Papatya Park Residence iletişim!

Beylikdüzü'nde hayata geçen Papatya Park Residence projesinde 1.140 konut hayata geçiyor. Projede yer alan dairekler 3 etap halinde yükseliyor. Beylikdüzü Papatya Park Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Papatya Park Rezidans iletişim!

Papatya Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Papatya Park Rezidans projesinde fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...

Papatya Park Residence satış ofisi iletişim!

Papatya Park Residence projesinde ilk etap satışları başladı. Projenin ilk etabında 390 adet daire ve 26 adet ticari alan bulunuyor. Papatya Park Residence satış ofisi iletişim numarası haberimizde yer alıyor.

Papatya Park Residence iletişim!

Düzlem – Döğme Ortaklık Grubu tarafından hayata geçirilen Papatya Park Evleri'nde 1140 daire, 40 addet ticari konut yer alıyor. Papatya Park Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Papatya Vadi Konakları iletişim!

Papatya Vadi Konakları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. 7 blok halinde inşa edilen Papatya Vadi Konakları 130 adet daireden meydana geliyor...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Papatya Otelcilik iletişim Haberi

Papatya Otelcilik iletişim

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, her türlü müstakil yada çok katlı konut, iş ve alışveriş merkezleri yaşam alanları tesis ve inşa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kişilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik işletmeyle ilgili ayni ve şahsi haklar kabul ve tesis etmek,turizm işletmeciliği yapmak. B- İç ve dış turistik seyahat, nakliye işletmeciliği, acenteliği, rehberliği gibi işler yapmak, karşılıklı değiştirme yolu ile seyahatler düzenlemek, her türlü kira ve rezervasyon anlaşmaları yapmak. C- Hava kara ve deniz ulaştırması ile ilgili her türlü ulaşım aracını...