08 / 05 / 2024

Paradıgm Projectıons Emlak adres 

Paradıgm Projectıons Emlak adres 

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atalay tarafından kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Altının ons fiyatı neden düşüyor? Ne zamana kadar düşer?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Altının ons fiyatı neden düşüyor? Ne zamana kadar düşer?" sorusunu kendi Twitter hesabında 14 maddede yanıtladı. İşte 14 maddede "altın" analizi...

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

ONS İncek ev sahibi olmak isteyenleri doğru tercihe yönlendiriyor!

ONS İncek, ev sahibi olmak isteyenleri uzman danışmanlar eşliğinde en doğru tercihe yönlendiriyor. Emlak ve gayrimenkul alanında uzmanlaşmış danışmanları ile bir ilke imza atan ONS İncek, Ankara’nın konfor anlayışını, hizmet kalitesi ile zirveye taşıyor.

Avrasya GM Barter İnşaat Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya GM Barter İnşaat Ziraat Makinaları Emlak Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İffet Doğanay tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos'ta kuruldu

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Paradıgm Projectıons Emlak adres  Haberi

Paradıgm Projectıons Emlak adres 


Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1- Türkiye'de yerleşik olan veya olmayan yabancılar için her türlü (ticari işlemler, vatandaşlık, çalışma izni, ikamet izni vb.) danışmanlık hizmeti vermek. 2- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat...