07 / 05 / 2024

paraşüt turizm

paraşüt turizm

Paraşüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Ahmet Ertuğrul ve Numan Ertuğrul ortaklığıyla kuruldu...

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Sodel İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sodel İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülistan Omur ve İbrahim Veske ortaklığında kuruldu.

Msumsam İnşaat Taahhüt Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msumsam İnşaat Taahhüt Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Makaram Sumsam tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Adeke İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeke İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Ahmet Duman tarafından kuruldu. 

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Rotatek İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotatek İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ozan Karanacak ve Tuncay Karanacak ortaklığında kuruldu.

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Zenginler Nakliye İnşaat Otomotiv Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenginler Nakliye İnşaat Otomotiv Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Zengin tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

paraşüt turizm Haberi

paraşüt turizm

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü gezi ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fındıkzade Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi NO:23-A adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Ertuğrul ve Numan Ertuğrul ortaklığıyla...