04 / 05 / 2024

Parima ofisleri

Parima ofisleri

Fer Yapı tarafından İstanbul Merter'de inşa edilen Parima'da yeni bir kampanya başladı. Yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslimde, kalan bakiyeyi ise vade farkı olmaksızın 50 aya varan taksitle ödeyebiliyor.

Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim!

16 katlı tek blok halinde inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Fer Yapı Parima Merter nerede?

Ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunan Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Fer Yapı Parima Merter nerede?

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor. Peki Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleşeceği Parima Merter Ofisleri 16 katlı olarak hayata geçiriliyor. Proje 223 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Parima Merter güncel fiyatlar...

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter Ofisleri satış ofisi!

8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası bulunan proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Parima Merter Ofisleri satış ofisi telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Axis İstanbul'da ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Loft Up Ofisleri fiyat listesi!

Loft Up Ofisleri fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den satışa sunuluyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim!

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri'nin lansmanı 22 Nisan günü yapılacak. Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Projenin basın toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Maltepe Adam Kule Ofisleri!

Maltepe Adam Kule Ofisleri 30 kat şeklinde yükselecek. Tek blok şeklinde yükselecek olan proje Maltepe Dragos'ta hayata geçirliyor. Projedeki ofisler lansman öncesi 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Parima ofisleri Haberi

Parima ofisleri

E5 üzerinde yükselen ofislerin fiyatı 390 bin liradan başlıyor.- Ofis çalışanlarının günlük ihtiyaçlannı karşılamaya yönelik planlanan 16 katlı Parima'da 50 metrekareden başlayan 224 bağımsız ünite var. Her kat 970 metrekareden oluşuyor. Şirketin Kartal'da inşa ettiği ve teslimlerin henüz başladığı Mai Rezidansta da fiyatlar 298 bin liradan başlıyor. Konut almak isteyenler için istenirse ödemeler bir yıl sonra...