05 / 05 / 2024

parima residence

parima residence

İstanbul Merter'de yükselen Parima Residence Fer Yapı imzası taşıyor. Teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanan projede 16 katlı bloklar yer alıyor. Proje E5 karayolunun yanı başında yükseliyor.

Parima Rezidans'ta teslimler 2015'te!

Fer Yapı imzası taşıyan Parima Rezidans'ta teslimler 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İstanbul Merter'deki projede yüzde 1 peşinat ve 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Parima Residence projesinde yüzde 1 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

Parima Residence projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinatlı ödemeler yapılıyor. Sonrasında ise 36 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. İstanbul Merter'deki projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

Parima Residence'ın kaderi 1 ay içinde belli olacak!

Parima Residence projesi ile ilgili plan değişikliği olacağını yaklaşık bir ay önce yayınlamıştık. 126 konuttan meydana gelen Projenin 1 ay içinde detaylarını netleştirmesi ön görülüyor.

Parima Residence nerede?

Parima Residence nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da yer alıyor yanıtını verebiliriz. Merter Parima Residence 'ta stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Parima Rezidans Cevizlibağ fiyat listesi!

Parima Rezidans Cevizlibağ fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 12 katlı tek blok halinde yükselen proje kapsamında stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Parima Residence ne zaman teslim?

Parima Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Cevizlibağ'da yer alan Parima Residence projesinde yer alan daireler 2014 senesinin Nisan ayında teslim edilecek

Parima Residence satılık!

Parima Residence satılık konut fiyatları kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından Avrupa Yakası Cevizlibağ'da hayata geçirildi...

Cevizlibağ Parima Residence nerede?

Fer Yapı projesi olarak inşa edilen Cevizlibağ Parima Residence nerede sorusuna İstanbul Cevizlibağ cevabı veriliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi kullanma imkanı sağlanıyor...

Fer Yapı Parima Residence'da metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Toplamda 126 rezidans bloğundan meydana gelen ve Cevizlibağ'da konumlandırılan Fer Yapı Parima Residence'da konutların metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor...

Parima Residence nerede yer alıyor?

Fer Yapı projesi olan Parima Residence'i www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Parima Residence 130 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

FerYapı, İstanbul Avrupa Yakası’ nda Merter E-5 yolu üzerinde mükemmel konumu ve fark yaratan yeni projesi “Parima Residence” ile Merter’ e yepyeni bir soluk getiriyor.

Parima Residence'ta 200 bin dolara 1+1 daire!

Merter'de yer alan Parima Residence'ta stüdyo daireler 140 bin dolardan, 1+1 daireler 200 bin dolardan başlıyor.

Parima Rezidans Merter projesinin fotoğrafları!

Merter'de yükselen Parima Residence projesinin fotoğrafları yayınlandı. Projede konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor...

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Merter Parima fiyat listesi!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesi Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Merter Parima fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Fer Yapı Parima'da peşinde yüzde 10 indirim, 36 ay taksitle!

36 ay taksit seçenekleri uygulanan Fer Yapı Parima Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 oranında da indirim uygulanıyor. Proje kapsamında 223 bağımsız ünite yer alıyor.

Parima Residence Merter'de peşinde yüzde 10 indirimle faizsiz ödeme seçenekleri devam ediyor!

Ev ofis kullanımına uygun olarak tasarlanan 223 bağımsız üniteden meydana gelen Parima Residence Merter projesi kapsamında avantajlı ödeme koşulları ve de cazip indirimler devam ediyor...

Fer Yapı Parima Residence'ta peşinde yüzde 10 indirim! 36 ay 0 faiz!

Fer Yapı Parima Residence projesinde yer alan bağımsız üniteler için düzenlenen ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Peşinde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Merter Parima Residence'ta 162 bin 42 dolara! 36 ay vadeyle!

Merter Parima Residence projesinde yer alan bağımsız ünitelerin fiyatları 162 bin 42 dolardan başlıyor. Teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında yapılacağı projede 36 ay boyunca vadelendirme yapılıyor.

Parima Residence Merter'de 162 bin 42 dolara! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Parima Residence Merter projesinde yer alan bağımsız ünitelerin fiyatları 162 bin 42 Dolar 'dan başlıyor. Ödeme koşulları kapsamında ara ödeme uygulanmadan ve peşinatsız vadelendirme yapılıyor.

Merter Parima Residence projesinde 0 peşinat ve 0 ara ödemeyle!

Merter Parima Residence projesinde yer alan ofisler ve ev ofisler için düzenlenen kampanyalı ödeme koşulları kapsamında peşinat ve ara ödeme uygulanmadan 36 ay vadelendirme yapılıyor.

Fer Yapı Parima Residence'ta ara ödemesiz, peşinatsız, 36 ay vade!

Fer Yapı Parima Residence projesinde yer alan bağımsız üniteler için peşinat ödemeden, ara ödemesiz 36 ay vade uygulanıyor. Projede ofisler ve ev ofisler yer alıyor.

Parima Merter Residence ne zaman teslim?

Fer yapı tarafından inşa edilen Parima Merter projesinde ofis ve ev ofisler yer alıyor. Projenin ödeme planı kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Parima Merter Residence ne zaman teslim edilecek?

Parima Residence 2015'te teslim!

İstanbul Merter'de yükselen Parima Residence Fer Yapı imzası taşıyor. Teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanan projede 16 katlı bloklar yer alıyor. Proje E5 karayolunun yanı başında yükseliyor.

Parima Residence projesinde yüzde 1 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

Parima Residence projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinatlı ödemeler yapılıyor. Sonrasında ise 36 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. İstanbul Merter'deki projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

parima residence Haberi

parima residence

Fer Yapı tarafından yükselen Parime Residence projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 800 dolardan başlıyor. Ofis ve ev ofislerin bulunduğu projede 223 bağımsız ünite bulunuyor. 



16 katlı  Parima Residence  projesinde zemin katta 2 adet ticari alan ve mağazalar yer alıyor. Projenin 2015 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 




Parima Residence ödeme planı:

-Peşin ödemede yüzde 10 indirim ya da

-Yüzde 1 peşinat ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılabiliyor.

-Ayrıca projede ara ödemeler ve banka kredisi imkanları da yer alıyor.




Parima Rezidans adresi:

Proje, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika ve E5 karayolunun yanı başında konumlandırılıyor.




Parima Merter iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Ezgi...