01 / 05 / 2024

Pariste 42 yıl sonra yeni gökdelene onay

Pariste 42 yıl sonra yeni gökdelene onay

Paris Belediye Meclisi, ülkede tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın inşaatına onay verdi. Triangle, şehirde 1973'ten sonra yapılacak ilk gökdelen olacak. İşte kararın ayrıntıları...

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

AFAD Başkanı duyurdu: 42 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AFAD Başkanı Okay Memiş, inşası devam eden 200 bin konuttan 42 bin 46'i hak sahiplerine yıl sonuna kadar teslim edileceğini duyurdu. Ayrıca Okay Memiş, 337 bin 204 haneye kira yardımı yapıldığını açıkladı.

Ünlü ekonomist duyurdu: 2024 yılında dolar 42 lira olacak! 

Dolar kurunun ne kadar olacağı merakla takip ediliyor. Enflasyon oranlarını işaret eden ekonomist Selçuk Geçer, doların 2024 yılında 42 TL olacağını belirtti. İşte Geçer'in açıklamaları...

Konut satışlarında yabancının payı son 3 yılın en düşüğü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları Ağustos ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 42 azaldı ve 3 bin 58 oldu. Söz konusu bu rakamlara göre yabancının satışlardaki payı son 3 yılın en düşüğü...

Markalı konut fiyatları bir ayda yüzde 10,42 yükseldi!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2022 sonuçları resmen belli oldu. Endekse göre Haziran ayında fiyatlar, bir önceki aya oranla yüzde 10,42 geçen yılın senenin aynı zamanına göre yüzde 67.76 oranında yükseldi.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Kıbrıs Kapalı Maraş 42 yıl sonra açılıyor!

Lüks otomobillerin, pahalı evlerin, ülkenin en iyi plajlarının ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu 'Hayalet Şehir' Maraş, 42 yıldır terk edilmiş durumda. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti Maraş'ın açılması yönünde önemli bir karar aldı. 

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi yıl sonunda açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 milyon 810 bin 400 liraya inşa edilen sosyal yaşam merkezinin ismi belli oldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ismiyle yükselen projenin yıl sonunda açılması planlanıyor.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Denizli'deki 42 yıllık bina yıkılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir girişinde çirkin görüntüsüyle dikkat çeken ve “Kibrit Kutusu” diye anılan 42 yıllık binanın yıkımına başladı.

Real Merter'de 5 yıl yüzde 0,42 faizle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 5 yıl 0,42 faiz oranı uygulanıyor..

Antalya Muratpaşa'da 2015 yılında 42 park inşa edildi!

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında 42 parkın yapımını tamamlayarak hizmete açarken, toplam 166 bin 800 metrekare yeşil alan kazandırdı.

Pariste 42 yıl sonra yeni gökdelene onay Haberi

Pariste 42 yıl sonra yeni gökdelene onay

Fransa'nın başkenti Paris'te tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın inşaatına izin çıktı.


Paris Belediye Meclisi'nde yapılan oylamada, şehrin görüntüsünü bozacağı gerekçesiyle karşı çıkılan piramit şeklindeki Triangle gökdeleninin inşaatına onay verildi.


Yüksekliği 180 metre olacak cam görünümlü piramit gökdelen, 15. Paris'teki Porte de Versailles sergi salonlarının olduğu bölgeye dikilecek. 


Paris'teki tek gökdelen Montparnasse Kulesi'nden 30 metre daha kısa olacak Triangle'ın inşaatına, şehrin tarihi dokusunu bozacağı gerekçesiyle karşı çıkılıyordu.


Kentte 1973'ten sonra inşa edilecek olan ilk gökdelen Triangle'da 4 yıldızlı bir otel, konferans ve konser salonları, kültürel alanlar ve özel ofisler yer alacak. Kuş Yuvası adıyla bilinen Pekin Olimpiyat Stadı'nı inşa eden firma tarafından yapılacak Triangle projesinin toplam maliyeti ise yaklaşık 500 milyon avro.


Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo tarafından desteklenen projeye, Belediye Meclisi'nde kasımda...