03 / 05 / 2024

Park 1001 web adresi

Park 1001 web adresi

Cathay Group tarafından inşa edilecek olan proje toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında yükselecek. Park 1001 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Cathay Park 1001 Projesi nerede inşa edilecek?

25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kuran Cathay Group, İstanbul'un değerli lokasyonlarında konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam ediyor.

Cathay Group Park 1001 satılık!

Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan proje Cathay Group tarafından inşa edilecek. Cathay Group Park 1001 satılık daireler toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilecek.

Park 1001 iletişim bilgileri!

Cathay Group tarafından inşa edilecek olan proje toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında yükselecek. Park 1001 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Cathay Group Park 1001 nerede?

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı Park 1001 projesi toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Peki Cathay Group Park 1001 nerede?

Park 1001 Basın Ekspres projesinin ilk görselleri!

Cathay Group, Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projesi Park 1001 için hazırlanıyor. Karma kullanımlı Park 1001 Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı!

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı. 2016 yılında teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 672 daire bulunuyor.

Park Yaşam Mavişehir Evleri açık satış listesi!

Emlak Konut GYO tarafından İzmir Mavişehir' de inşa edilen Park Yaşam Mavişehir Evleri açık satış listesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' nın web sitesinde yayınlandı...

Kartal Eagle Park resimleri!

Kartal Eagle Park resimleri ile ilgili görselleri haberimizden inceleyebilirsiniz. Anadolu Yakası Kartal'da Ase Yapı tarafından hayata geçirilen proje ile ilgili detaylı görsellere www.eagleparkevleri.com web adresinden ulaşabilirsiniz...

Triad Park Sancaktepe resimleri!

Triad Park Sancaktepe resimleri haberimizde yer alıyor. Hisar Yapı imzası ile hayat geçen projenin resimlerini ayrıntılı olarak incelemek için http://www.triadpark.com web adresini ziyaret edebilirsiniz...

Rams Yapı Sample Park satış ofisi!

Rams Yapı Sample Park satış ofisi kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Bağcılar Harmony Park iletişim!

Bağcılar Harmony Park iletişim bilgileri telefon numarası ve web adresi olarak haberimizde yer alıyor

Siltaş Safir Park Kurtköy iletişim!

Siltaş Safir Park Kurtköy iletişim bilgileri telefon ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Siltaş Yapı Safir Park iletişim!

Siltaş Yapı Safir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Park 1001 web adresi Haberi

Park 1001 web adresi

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı proje Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Proje Cathay Group tarafından inşa edilecek. 



Toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilen proje konum bilgisine göre Courtyard Hotel'in karşısındaki eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselecek. 



Park 1001 iletişim bilgileri!

Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Tülay...