15 / 05 / 2024

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek

İstanbul Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek bu göreve 2012’de gelmeden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yapmıştır. Peki Mehmet İhsan Şimşek kimdir? İşte cevabı…

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? Rakamlar bir bir açıklandı!

Çiftçiler, traktör fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatlarını açıkladı! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatlarını açıkladı. Peki traktör fiyatları ne kadar? Çiftçilerin merakla beklediği fiyatları listeledik. İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi ...

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Hattat Traktör'ün bahçe ve tarla traktör fiyatları ne kadar? En ucuz traktör kaç TL? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktörün 25 Haziran 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki, Hattat traktörün Haziran 2022 fiyatları kaç lira? Hattat bahçe traktör fiyatları ne kadar? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bahçe ve tarla traktörü alacaklar dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi yayımlandı! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği traktör Hattat Traktörün 24 Haziran 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, Hattat traktörün Haziran 2022 fiyatları ne kadar? Hattat bahçe traktör fiyatları kaç TL? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Konutta en önemli kriter 'bahçe' oldu!

Sokağa çıkama kısıtlamasının getirildiği şu süreçte evlerde bahçe ve balkonun önemi arttı. Balkonlar, yeni ev alacaklar veya müteahhit ve mimarlar için yeni kriter haline geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye 3 yeni atama!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek Haberi

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek

Mehmet İhsan Şimşek kimdir?


Mehmet İhsan Şimşek, 1969 yılında İstanbul-Beyoğlu’nda doğdu. Orta öğrenimini İstanbul'da bitiren Şimşek, İ.Ü. Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek öğrenimini tamamladı. 2006 yılında Executive Yönetici Geliştirme (MBA) programını tamamladı. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme  Yönetimi Yüksek Lisans programına devam etmektedir.


Kendi kurduğu şirketiyle 5 yıl siyasal ve piyasa araştırmaları yapan Şimşek, 1994-2004 yılları arasında Beyoğlu Belediye Başkanlığı’nda Basın Danışmanlığı, Protokol, Özel Kalem ve Çevre Koruma Müdürü görevlerinde bulundu.


Kasımpaşa Spor Yönetim Kurulu Üyeliği ile Fenerbahçe Kongre Üyeliği bulunmaktadır. Projesinin oluşturulmasında ve yapımında etkin yer aldığı Okmeydanı Okçular Tekkesi bünyesinde kurulan  Okçular Vakfının mütevelli heyetindedir.


Lalenin Anavatanı Türkiye’ye dönmesiyle birlikte bu kültürü gelecek nesillere taşımak, bilimsel çalışmalarda bulunmak ve lale konusunda sanatsal çalışmalara yön ve destek vermek amacıyla kurulan...