15 / 05 / 2024

Park Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü

Park Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü

Beykoz Belediyesi, Kağıthane’de piknik yapan bir ailenin üzerine düşen ağaç üzerine harekete geçerek, ilçe genelinde yürüttüğü ağaçların bakım çalışmalarını artırdı....

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 3. etap satışları başladı!

Dekar Asmalı Bahçeler’de 3. Etap satışları yeni bir kampanya ile başladı. Kampanya kapsamında projeden ev alacaklara peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanırken, anlaşmalı bankalardan alınacak konut kredileri faizleri de 0,75’ten başlıyor.

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina yapılıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

Ceyhan'daki yeni Park Bahçe Binası tamamlanıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, binanın hizmete açılacağını söyledi.

Eval Park Bahçeşehir fiyatları!

Eval Park Bahçeşehir fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 870 adet daire ve 20 adet ticari üniteden oluşan proje Eval İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 627 bin TL'ye 3 oda 1 salon dubleks!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon ile bahçe katı ve dublekslerden oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de 3+1 dublekslerin fiyatları 627 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de 556 bin 500 liraya 2+1!

Bahçeşehir’de Dekar DK tarafından hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dekar DK Asmalı Bahçeler projesinde bahçe alanlarının 30 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

'Dekar Asmalı Bahçeler'den yüzde 5 peşinat fırsatı!

Bahçeşehir'de, 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuyor. Projenin ilk etabı 8 ay sonra tamamlanacak.

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Park Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Haberi

Park Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü



Park Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları çalışma kapsamında, özellikle çınarlar ağaçlarının bakım, onarım ve restorasyonu gerçekleştiriliyor. Piknik ve mesire alanlarında kuruyan ağaçlar tespit ediliyor, ağaçların köklerine suyun daha iyi gidebilmesi için düzenlemelerin yanı sıra, budama, ilaçlama çalışmaları artırılıyor ve zarar veren böcekler imha ediliyor. 


Tarihi çınarların koruma altına alındığını söyleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “İstanbul’da mesire alanlarının yoğun olduğu ve piknik için sık tercih edilen bir ilçeyiz. Üzücü olayların yaşanmaması için ve halkımızın huzur içerisinde pikniğini yapabilmesi için çalışmalarımızı artırdık. Vatandaşlarımız da, ağaçları korumalı ve onlara zarar verecek tutumlardan kaçınmalı.”...