05 / 05 / 2024

Park Bahçeler Şube Müdürlüğü

Park Bahçeler Şube Müdürlüğü

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına çiçeklerle donatıyor.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Kahramanmaraş Dondurma Parkı'nda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen 6 bin 500 metrekarelik park çalışmasında sona gelindi.

Kahramanmaraş'a dondurma parkı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yapılan 6 bin 500 metrekarelik park çalışmalarında Maraş Dondurması’nın oluşum süreci anlatılıyor

Eskişehir'de peyzaj düzenlemeleri kente estetik kazandırıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına çiçeklerle donatıyor.

Kocaeli Seka Kültür Parkı’nda çalışmalar son hızla sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Seka Film Platosu yanında yapımına başlanan Seka Kültür Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina yapılıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

Ceyhan'daki yeni Park Bahçe Binası tamamlanıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, binanın hizmete açılacağını söyledi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Asmalı Bahçeler konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler konut projesi Dekar DK imzası taşıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Asmalı Bahçeler Konut fiyatları...

Asmalı Bahçeler 2. etap satılık daire!

Asmalı Bahçeler 2. etap satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 50 bin metrekare alan üzerine yayılan Asmalı Bahçeler projesinde daire fiyatları 520 bin 150 liradan başlıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler 2. etap daire fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler 2. etap daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 228 adet konuttan meydana gelen Asmalı Bahçeler projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Haberi

Park Bahçeler Şube Müdürlüğü

Belediyeye ait seralarda özel olarak yetiştirilen çiçek ve bitkiler, yapılan peyzaj düzenlemeleriyle kente estetik bir görünüm kazandırıyor. Çevre yolu üzerinde bulunan kavşaklarda ve şehrin çeşitli bölgelerinde peyzaj düzenlemesi yapan ekipler, vatandaşlardan çiçek ve bitkilerin korunmasını...