15 / 05 / 2024

Park Batı Konakları nerede

Park Batı Konakları nerede

Park Batı Konakları 'nda fiyatlar 370 bin liradan başlıyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede 8 adet ticari birim de bulunuyor...

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları geliyor! Yeni proje!

Ünsal Group Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak.

Batı Park projesine onay!

Milletvekili Karal: "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın üniversite ziyareti sırasında kamuoyunda sıkça dile getirilen ve belediyemizin 10 Numara projelerinden olan Batı Park Projesi de onaylandı.

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Isparta'ya Gaziler Parkı inşa ediliyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla 2013 yılında yapımı tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen 3200 metrekarelik Şehitler Parkı’nın hemen batı bölümünde yer alan 3700 metrekarelik alana da Gaziler Parkı yapılıyor.

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

İzmir Tire Park Ayazma Villaları'nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor!

Batı Koop imzasıyla yükselen proje İzmir İl 'i Tire İlçe' sinde hayata geçiriliyor. İzmir Tire Park Ayazma Villaları' nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor.

Park Batı Konakları nerede Haberi

Park Batı Konakları nerede


Park Batı Konakları Eskişehir - Batıkent Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje Seçkinkaya İnşaat imzası taşıyor.


Eskişehir Park Batı Konakları 'nda 48 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konut tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


 6 blok olarak yükselen Eskişehir Park Batı Konakları 11 bin 786 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Park Batı Konakları fiyat listesi:

3 oda 1 salon daireler 370 bin liradan;

4 oda 1 salon daireler 480 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Konutların yanı sıra 8 adet ticari biriminde yer aldığı Park Batı Konakları 'nın  2014'ün Ağustos ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Park Batı Konakları nerede?

Park Batı Konakları adres : Batıkent Mahallesi Dündar Sokak No:10  ESKİŞEHİR


Park Batı Konakları iletişim

Telefon: 0222330 75 00

Web: http://seckinkaya.com.tr

Ceren...