02 / 05 / 2024

Park Bosphorus nerede

Park Bosphorus nerede

Krom madenleri ile tanınan CVK Grup tarafından satın alınıp yeniden inşa edilen Park Bosphorus Hotel yaklaşık 9 ay önce faaliyete geçti. Aradan geçen zaman içerisinde otel yönetimi, bir çevre harekatı başlatmış.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede?

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Anda Park Sultanbeyli nerede?

3 blokta toplam 140 daireden meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Anda Park Sultanbeyli nerede?

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

Onurlu Park Residence nerede?

Onurum İnşaat imzası taşıyan Onurlu Park Residence projesi 13 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 72 adet daireden meydana geliyor. Peki Onurlu Park Residence nerede?

Çetsa Park Evleri nerede?

Çetsa Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bağcılar Çetsa Park projesi 116 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki Çetsa Park Evleri nerede?

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Park Bosphorus nerede Haberi

Park Bosphorus nerede

Bu çerçevede otelin çevresindeki birinci kuşak sokaklara çevre düzenlemesi yapan otel yönetimi, gelen talepler üzerine tesisin ikinci etabındaki sokaklara da el atmışlar. 


CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, otelin inşaatı sırasında oklukça bakımsız olan bölgeye çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapaklarını bunu duyan diğer sokak sakinlerinin de kendilerine sokaklarını düzenlemeleri konusunda talepte bulunduklarını söylüyor. Otel'in yanında yer alan tarihi caminin restorasyonunu da üstlendiklerini belirten Şahin, "Otelimizin hemen yanında yer alan parkın yenilenme ve düzenlenme işlerini yapma konusunda da talepler alıyoruz. Ancak burada yenileme yapmak oldukça zor" diyor. 

Otellerinin bulunduğu bölgeye gayrimenkul bakımından da katkı sağladığına işaret eden Şahin bölgedeki gelişmeleri şöyle özetliyor: "Otelimiz açılmadan önce metruk bir halde olan bölgede 300 bin TL'ye satılan evler otelimizin bölgeye kattığı değer...